Măsurile care vor fi aplicate la nivelul județului Giurgiu pentru respectarea prevederilor legale în domeniul comercializării şi utilizării articolelor pe bază de produse pirotehnice de către persoane fizice și juridice au fost prezentate astăzi, într-o conferință de presă care s-a desfășurat la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Giurgiu. Din partea Jandarmeriei, la activitate a participat col. Radu Marius, împuternicit prim adjunct al inspectorului șef. Acesta a prezentat activitățile la care vor participa jandarmii, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, în perioada următoare.

Cu acest prilej, col. Radu Marius a precizat:

 “Având în vedere faptul că se apropie sărbătorile de iarnă, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu au fost adoptate o serie de măsuri care să conducă la creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor. Vizibilitatea în stradă şi prezenţa activă a efectivelor de ordine şi siguranţă publică în locurile aglomerate pentru descurajarea comiterii unor fapte antisociale, dar şi executarea unor misiuni în cooperare cu alte instituţii sunt măsuri adoptate cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Astfel, în această perioadă jandarmii vor sprijini efectivele I.P.J. Giurgiu în misiunile organizate pe linia comercializării și utilizării articolelor pirotehnice. Ca și în anii precedenți, în misiunile pe care le vom executa, fie în sistem integrat, fie independent vom avea în vedere respectarea prevederilor legale în ceea ce priveşte comercializarea şi utilizarea articolelor pe bază de produse pirotehnice.

În urma acțiunilor pe această linie, în luna decembrie a anului trecut jandarmii au confiscat peste 4.000 de materiale pirotehnice, iar în cooperare cu Poliția peste 10.000 de astfel de produse, în municipiul Giurgiu și orașul Bolintin Vale.

Jandarmii vor fi prezenţi în stradă, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, în municipiul Giurgiu şi în localităţile în care Jandarmeria are subunităţi dislocate: Mihăileşti, Bolintin Vale, Roata de Jos, Singureni şi Clejani.”

Măsuri adoptate pe linia comercializării și utilizării obiectelor pirotehnice

Comentarii

comentarii

Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com