Fără categorie

Mega-înşelătoria PNL cu sondajului făcut de o firmă obscură cu cel mai mare preţ din istoria cercetărilor sociologice

 

„NOVEL RESEARCH, o societate obscură, specializată în cercetări comerciale de piață, a obținut nu mai puțin de 300.000 de euro, jumate proveniți de la buget, cealaltă jumătate din contribuțiile membrilor acestui partid. Am aflat și am făcut publice câteva detalii absolut șocante despre această societate. Astăzi prezint noi detalii la fel de scandaloase”, scrie Sorin Roşca Stănescu pe CorectPolitics.

NOVEL RESEARCH ocupă, chiar conform propriilor estimări, uneori poziția 45, alteori poziția 33 într-un top al firmelor care efectuează cercetări de piață în domeniul comercial. Deci și acolo consultantul la care a apelat PNL este obscur, cea mai mare performanță fiind aceea că, lucrând pentru Philip Morris ar fi constatat o reducere a comerțului ilicit de țigări cu 15%.

NOVEL RESEARCH nu are nicun fel de expertiză în domeniul sondajelor politice. Cu o singură excepție. În 2016, tot în beneficul PNL, a făcut un sondaj de opinie fără a exista precizări asupra  metodelor folosite, în perioada 11-19 august, constatând că intențiile de vot pentru PSD se plasează la un procent de 37%, iar pentru PNL la un procent de 31%. A greșit doar cu… 10%. În fiecare caz în parte. În realitate, fără redistribuire, PSD a obținut 45,5%, iar PNL doar 20%. A greșit la dublu și în ceea ce privește evaluarea USR. Conform așa-zisului sondaj, USR urma să câștige 4%, dar, în realitate, rezultatele oficiale l-au plasat, fără redistribuiri, la 8,83%. Curat murdar, nene Iancule!”, mai scrie acesta.

Citeste continuarea aici:

http://www.corectnews.com/politics/mega-n-el-ciunea-pnl?fbclid=IwAR3Bg9Hll29YDpbieeg7CJMJwunZvQ_OYyh703889xZwguDx7b



Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Mega-înşelătoria PNL cu sondajului făcut de o firmă obscură cu cel mai mare preţ din istoria cercetărilor sociologice

Comentarii

comentarii