Fără categorie

Mesajul senatorului Niculae Bădălău adresat persoanelor vârstnice cu prilejul zilei de 1 Octombrie

Mesajul a fost publicat pe pagina de facebook a senatorului social democrat:

”Este datoria noastră a tuturor, ca în aceste zile în care cuvântul de ordine este prevenţie, să găsim soluţii viabile pentru ameliorarea condiţiilor de viaţă ale persoanelor în vârstă prin prelungirea perioadei de viaţă activă.
Atitudinea şi percepţia noastră faţă de toate persoanele în vârstă, fără discriminare, trebuie să fie cea de construcţie de punte între generaţii care să conducă către o solidaritate permanentă şi nu numai. Suntem obligaţi moral şi nu numai să le oferim tuturor seniorilor noştri dreptul de a avea pe tot parcursul vieţii – DEMNITATE.
Luna octombrie debutează cu o sărbătoare dedicată lor. Este ziua în care ne arătăm recunoştinţa şi preţuirea pentru toate eforturile întreprinse de seniorii noştri.
Am mărit punctul de pensie, am depus proiecte legislative şi nu numai pentru asigurarea pensiilor, menţinerea seniorilor care doresc să fie activi pe piaţa muncii, acordarea de servicii medicale, de asistenţă socială de înaltă calitate, toate acestea pentru un singur scop – ASIGURAREA UNEI BĂTRÂNEŢI LINIŞTITE.
Pandemia nu ţine cont de vârstă, cu toate acestea seniorii noştri sunt în grupa cu cel mai mare risc de contaminare. Suntem datori să le asigurăm protecţie ca să ducă o viaţă cât mai sănătoasă şi împlinită.
LA MULŢI ANI, IUBIŢI SENIORI, ne plecăm în faţa voastră şi vă mulţumim pentru toate eforturile întreprinse de-a lungul vieţii pentru noi toţi, cei de azi”.Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Mesajul senatorului Niculae Bădălău adresat persoanelor vârstnice cu prilejul zilei de 1 Octombrie

Comentarii

comentarii