Ministrul Economiei, Niculae Badalau a primit de Mos Nicolae un… PISOAR

“Fii atent ce-ti doresti , caci s-ar putea sa ti se indeplineasca!” – Fie si cu oaresce modificari, dar  mai cu seama …” ai grija cui trimiti ‘scrisorile  tradatoare’ , ca sa te vezi vorba-aia ‘cu sacii-n caruta’!” Par a se potrivi de minune aceste avertismente ministrului economiei Niculae Badalau, care a primit in dar de Mos Nicolae un…PISOAR.

Nu stim ce i-a scris lui „Mos Nicolae” ca isi doreste- ca-i place sa scrie scrisori- dar senatorul de Giurgiu si totodata ministru in “guvernarea rotativa” a PSD, un “cadou” tot a primit .
“Cadoul” – a ajuns cu “ajutorul “ unui grup de colindatori- protestatari care s-au postat in fata casei lui Niculae Badalau din Bolintin judetul Giurgiu.
Protestatarii au postat pe gardul ministrului un obiect cu aspect de pisoar pe care erau scrise mai multe mesaje. Acestia au dorit astfel sa sanctioneze modul in care Badalau s-a comportat fata de romanii din Diaspora, cand a dansat la o petrecere in care manelistii cantau „Ne pisam pe Diaspora”, conform AKTUAL24.RO https://www.aktual24.ro/protestatarii-rezist-au-ajuns-si-la-palatul-lui-badalau-ministrul-psd-si-trimis-gorilele-ca-sa-intimideze-video/?fbclid=IwAR17y1YvX1hxBCaX-dtNS0c-3fz5Bosr7odaJOtHBf3MFa_-TjHMhW1FKoc
In scurt timp, mai multe echipaje de politie au ajuns la locuinta  lui Niculae Badalau. Pe langa acestea, au aparut si mai multi indivizi cu aspect de interlopi, care au spus ca sunt simpatizanti PSD. Acestia au inceput sa-i filmeze pe protestatari.
Pe langa interlopi si politisti, la fata loculi a ajuns si un echipaj al jandarmeriei, numarul protestatarilor devenind mai mic decat al fortelor de ordine.

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Ministrul Economiei, Niculae Badalau a primit de Mos Nicolae un… PISOAR

Comentarii

comentarii