Ministrul Economiei consideră că ”Este cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, fapt elocvent pentru încrederea puternică care o inspiră mediul de afaceri, România și actuala guvernare.
În fapt acesta este unul dintre cei mai puternici și credibili indicatori pentru că nimeni nu vine cu bani într-o țară decât dacă are încredere că lucrurile merg bine, că există stabilitate și că afacerea le va aduce câștig.
Exportul de servicii în primele două luni ale acestui an s-a majorat cu aproape 600 milioane euro, respectiv cu 17,5%, ceea ce înseamnă un surplus comercial de 1,3 miliarde euro.
Cifra de afaceri pentru serviciile prestate întreprinderilor a crescut cu 16% în ianuarie-februarie, comparativ cu aceiași perioadă a anului trecut.
Totodată, România este pe locul 2 european în privința lucrărilor în construcţii”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Ministrul Economiei, Niculae Bădălău: ”În primele două luni ale acestui an, investițiile străine directe au depășit un miliard de euro”

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău: ”În primele două luni ale acestui an, investițiile străine directe au depășit un miliard de euro”

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com