Ministrul Economiei, Niculae Bădălău: ”În primele două luni ale acestui an, investițiile străine directe au depășit un miliard de euro”

Ministrul Economiei consideră că ”Este cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, fapt elocvent pentru încrederea puternică care o inspiră mediul de afaceri, România și actuala guvernare.
În fapt acesta este unul dintre cei mai puternici și credibili indicatori pentru că nimeni nu vine cu bani într-o țară decât dacă are încredere că lucrurile merg bine, că există stabilitate și că afacerea le va aduce câștig.
Exportul de servicii în primele două luni ale acestui an s-a majorat cu aproape 600 milioane euro, respectiv cu 17,5%, ceea ce înseamnă un surplus comercial de 1,3 miliarde euro.
Cifra de afaceri pentru serviciile prestate întreprinderilor a crescut cu 16% în ianuarie-februarie, comparativ cu aceiași perioadă a anului trecut.
Totodată, România este pe locul 2 european în privința lucrărilor în construcţii”, a scris acesta pe pagina sa de facebook.Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Ministrul Economiei, Niculae Bădălău: ”În primele două luni ale acestui an, investițiile străine directe au depășit un miliard de euro”

Comentarii

comentarii