Fără categorie

Ministrul Marcel Vela se laudă cu un proiect realizat de Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei

Cu exact un an în urmă, Niculae Bădălău, ministru al Economiei la acea dată, anunța semnarea unui contract offset pentru industria de apărare – arme de asalt Beretta fabricate la Plopeni.

„Vom putea produce la Plopeni o armă modernă, de ultimă generaţie. Vom fabrica un produs românesc, chiar dacă este sub numele Beretta. Urmează ca în perioada imediat următoare să fie înfiinţată compania mixtă, iar, cel mai târziu peste şase luni, să înceapă producţia”, declara Niculae Bădălău.

https://www.youtube.com/watch?v=jruoTYF4GgI

După un an de zile ministrul de  Interne, Vela, vine și se împăunează cu munca fostului ministru al Economiei, Niculae Bădălău:

„Astăzi (miercuri – n.r.) este un moment extrem de important. Din anii ’70, Poliţia din România foloseşte tehnică depăşită, tehnică pe care dumneavoastră ca oameni ai legii, care aplicaţi legea, care apăraţi cetăţenii, o folosiţi în condiţii improprii(…)

Toţi colegii dumneavostră de la ordine publică, poliţie rutieră, vor fi dotaţi cu armanente de ultimă generaţie. Acest armament, pistoalele Beretta sunt făcute în România. Nu le-am achiziţionat de la intermediari, de la furnizori, la preţuri exorbitante. Am considerat ca tot armamentul cu care se dotează Poliţia România să fie fabricat în România”  a afirmat miercuri Marcel Vela la evenimentul care a marcat dotarea poliţiştilor cu pistoale Beretta.

https://www.stiripesurse.ro/marcel-vela-promite-imposibilul-in-plina-pandemie-politia-va-fi-dotata-cu-pistoale-beretta-de-ultima-generatie_

Nu, domnule, Vela, n-ați considerat dumneavoastră, fiindcă dacă alții n-ar fi muncit ca să să facă posibil acest lucru, puteați să stați și să considerați mult și bine că tot n-aveați de unde să luați marfa, ca să zic așa!

Rușinică!

M.B

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Ministrul Marcel Vela se laudă cu un proiect realizat de Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei

Comentarii

comentarii