Fără categorie

Ministrul Muncii, lămuriri pentru cei care nu înțeleg de ce nu pot fi majorate alocațiile copiilor

„Mă oprește aprobarea bugetului să dau alocații mărite (…), mă oprește bugetul să duc la îndeplinire aceste măsuri de ocupare și de încurajare a ocupării forței de muncă și anume să închei noi convenții cu angajatorii pentru a aduce plus valoare în România. Mă oprește bugetul să gândesc foarte mult pe termen lung. Nu numai bugetul, dar și atacul la CCR a legii pensiilor, să intru efectiv în implementare, pentru că aceasta lege a pensiilor nu este una pe care noi s-o implementam în 2 zile”, a declarat Budai, la Antena3, potrivit Mediafax.
Toate aceste discuții au survenit după ce președintele Iohannis a declarat că retrimite în Parlament proiectul de lege pentru bugetul de stat „pentru corectură și îmbunătățire Legea bugetului. Mesajul este simplu- faceți un buget sănătos pentru România. Parlamentul are ocazia, dar în primul rând responsabilitatea să facă rapid corecîiile necesare, astfel încât bugetul să fie unul chiar pentru dezvoltarea României”, a concluzionat șeful statului.
Curtea Constituțională a decis că Legea Bugetului de stat pe 2019 este constituțională, dar cu toate acestea există în continuare păreri diferite.
(JGR)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Ministrul Muncii, lămuriri pentru cei care nu înțeleg de ce nu pot fi majorate alocațiile copiilor

Comentarii

comentarii