Fără categorie

Mister! Cine a distrus toate acele minunatele realizări ale administrației PNL în județ? 

De câteva zile…postatorii liberali au înnebunit facebook-ul cu atenționarea asupra unui reportaj senzațional, dezvăluitor, terifiant despre județul Giurgiu făcut de PROTV.

El urmează să arate cum a distrus administrația pesedistă județul, cum l-a adus pe ultimul loc pe țară: fără drumuri, șosele, fără canalizare, fără…fără de toate.

Io, acuma, înțeleg că toată grozăvia asta a venit în ultimii patru ani de când la putere în județ este PSD, fiindcă în 2016, când au preluat CJ, veneau după opt ani de …stăpânire PNL. Când județul nostru înflorise, vă mai amintiți, da?…apăruseră ca cipercile după ploaie drumuri asfaltate, drepte și curate, oamenii la țară își făcuseră piscine în curte, apa susura la robinetele celor peste 200.000 de locuitori ai județului după care pornea, veselă, să unduiască prin sutele de kilometri de canalizare care împânzea suprafața ultimului cătun din acest județ.

Copiii învățau în școli curate, reabilitate, modernizate, dotate cu centrale pe gaze și calculatoare pentru fiecare elev. Școli în care copiii puteau să mănânce la prânz dacă părinții erau la muncă în zecile de întreprinderi și firme răsărite în tot județul și unde despre veceul din fundul curții se învăța la orele de istorie.

Eh, păi dacă cei de la PROTv și spun că în județul Giurgiu este prăpăd acum și este adevărat, atunci da, să vă fie rușine Bădălău și Mina că ați distrus toate astea, făcute cu atâta sacrificiu și dragoste de PNL în guvernările anterioare.

Ați venit voi, în 2016 să distrugeți toate astea!

Să vă fie rușine că ați spart drumurile județene pe care Mustățea tocmai le terminase de asfaltat în 2016, că ați dărâmat podurile și podețele refăcute cu atâta trudă de Beianu în 2012, ca să nu mai spun de grozăvia de a distruge țevile de alimentare cu apă sau canalizare pe care le-ați spart din dușmănie și invidie pe mărețele realizări ale administrației liberale în județ  condus opt ani cu onoare, cinste și corectitudine de Lucian Iliescu!

Uite unde am ajuns din vina voastră! Nu mai avem nimic, suntem niște distruși! Acum iar trebuie să vină Beianu și liberalii să le construiască din nou, ca niște veșnici… meșteri Manole ai plaiurilor giurgiuvene.

Doamne, ce blestem pe capul giurgiuvenilor să nu rămână  sub stăpânire PNL în vecii vecilor, Amin!

P.S Acest articol este…ce vreți voi să fie!

M.B

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Mister! Cine a distrus toate acele minunatele realizări ale administrației PNL în județ? 

Comentarii

comentarii