Fără categorie

”Mitocanii ” PARCĂRILOR,   prinși în ofsaid în centrul Municipiului

După ce cu doar câteva zile în urmă vă ofeream imagini primite din partea unui conducător auto, ce prinsese în obiectivul telefonului, un mitocan al parcărilor , în parcarea din fața CEC din Centrul Municipiului, iată că vineri, 30 noiembrie,  pe la ora 13.00,  un alt  mitocan al parcărilor a lovit din nou în același loc.
Un  giurgiuvean ce dorea să-și parcheze mașina ne-a trimis la redacție fotografia alăturată în care se poate observa  un autoturism, staționat , ce obturează vizibil  un loc de parcare.
Giurgiuveanul ne mai informa că  în timp ce el se chinuia să găsească un loc pentru mașină , ”mitocanul” stătea , bine- merci la coadă, la bancomatul din apropiere.
Giurgiuveanul ne mai spunea că deși ”mitocanul” ar fi  văzut când i se fotografia mașina, nu a schițat niciun gest, de parcă mumă-sa iar fi cumpărat toată strada, cu tot cu parcare.
În consecință le solităm celor ce îl  recunosc pe ”mitocan, după numărul de înmatriculare al mașinii, să îl întrebe , atunci când îl întâlnesc , unde și-a pierdut cei 7 ani de acasă! Dacă îi are…Noi ne îndoim!
(A.Gentu)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: ”Mitocanii ” PARCĂRILOR,   prinși în ofsaid în centrul Municipiului

Comentarii

comentarii