Fără categorie

Nicolae Barbu, un luntraș eșuat pe țărmul politicii locale

Cu multă …”demnitate și onoare, cu bărbăție și franchețe”, primarul în funcție, Nicolae Barbu, membru PSD, împrăștia prin oraș, acum ceva vreme,  niste fițuici în care spunea că el gata, s-a săturat de PSD și se dă cu Pro România, că va susține acest partid în alegeri și dacă vor vrea și ei, va fi candidatul lor!

Chiar dacă au fost luați prin surprindere că nu au anunțați și au fost puși în fața faptului împlinit,  pesediștii au zis, bine, asta vrei, dă-și demisia și pleacă!…Și și-au găsit alt candidat la primărie.

Numai că nu,  Barbu nu vrea să plece din PSD cu demisie,  fiindcă asta ar însemna să-și piardă mandatul. Nici nu se poate înscrie în Pro România, fiindcă nu poate fi membru în două partide simultan. Și atunci ce face? Rămâne cu amândouă, într-un fel de politică ce există doar în capul lui: cu acte la PSD dar cu munca la ProRomânia, împotriva PSD!

Iată ce declara acum două zile pentru un site local:

”Pentru că tot vorbim de respectarea sau mai bine zis de nerespectarea statutului, am citit în presa locală că nu mai sunt membru PSD. Eu unul nu-mi amintesc să-mi fi dat demisia din partid, iar ca să mă excludă trebuie urmaţi toţi paşii din statutul partidului. Dacă nu vor face acest lucru cu siguranţă voi deschide acţiune în instanţă. “

Deci, ce face Barbu? Rămâne membru PSD și amenință cu judecata dacă va fi exclus, dar în același timp anunță public că va susține adversarii politici ai PSD la alegerile locale și că probabil va și candida din partea lor!…ceva de noaptea minții!

Și asta în timp ce giurgiuveanul nu se regăsește în niciun fel în aceste calcule politice și interese personale ale lui Nicolae Barbu iar orașul se scufundă pe zi ce trece.

Mare om, mare caracter, nu-i așa?

M.B

 

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Nicolae Barbu, un luntraș eșuat pe țărmul politicii locale

Comentarii

comentarii