Fără categorie

Niculae Badalau-afara din Guvern!? Deputatul PNL, Dan Valceanu, demonstreaza ca ministrul economiei minte parlamentul, fapt ce reprezinta infractiune

Propunerea deputatului PNL, Dan Vlceanu de alocarea a sumei de 23 de milioane de lei, din credite  de angajament  pentru achizitia unui echipament esential activitatii Uzinei  Mecanice Sadu din judetul Gorj a fost respinsa de catre Comisia Buget Finante Banci. Dan Valceanu l-a acuzat pe Nicolae Badalu ca a respins finantarea pe argumente mincinoase si i-a cerut demisia daca ii demonstreaza minciuna .

Deputatul PNL, Dan Vlceanu,  a propus  Comisiei Buget Finante Banci in data de 12.02.2019, alocarea sumei de 23 de milioane de lei, din credite  de angajament  pentru achizitia unui echipament esential pentru activitatea Uzinei  Mecanice Sadu din judetul Gorj.

Propunerea a fost insa respinsa.  Deputatul PNL, Dan Valceanu  spune ca respingerea a fost argumentata cu  minciuni si a postat pe pagina sa de faebook , dialogul avut  cu ministrul economiei, Niculae Badalau, pe aceasta  tema.  In inregistrare, deputatul PNL Dan Valceanu demonstreaza  ca ministrul economiei  minte parlamentul si atentionat ca asta inseamna infractiune .

Legea nr.115/1999
privind responsabilittea ministeriala ,Art.8(1),litera b, spune ca este
infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 12 ani prezentarea Parlamentului
 sau Presedintelui Romaniei de catre
membrii Guvernului,  cu rea-credinta a
unor date inexacte cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister .

“Nu are absolut nici o datorie la Bugetul de Stat (uzina Sadu-Gorj,n.r.), nu mai spuneti lucrurile astea”, este afirmatia rostita in Cadrul Comisiei  Buget Finante- Banci din  12.02.2019 de catre ministrul economiei ,Niculae Badalau , afirmatie despre care deputatul PNL  spune ca este o minciuna si pune la dispozitie un material video in care demonstreaza acest lucru.

Vezi aici inregistrarea; https://www.facebook.com/715786165255092/posts/1235290606637976

UM  Sadu are datorii de 63 de milioane la Bugetul de Stat si sechestru pe 3035 de bunuri.

Niculae Badalau a acceptat provocarea  lui Dan Valceanu  conform  careia,  daca  se va  dovedi ca UM Sadu are datorii la ANAF  si sechestrupe bunuri , isi va da demisia . In concluzie, asteptam  ca ministrul eonomiei  sa se tina cuvant.

Camelia SachettiSursa: http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Niculae Badalau-afara din Guvern!? Deputatul PNL, Dan Valceanu, demonstreaza ca ministrul economiei minte parlamentul, fapt ce reprezinta infractiune

Comentarii

comentarii