Fără categorie

Niculae Bădălău despre „PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR”:”Niciun partid nu are dreptul să diminueze sau să oprească creșterile de venituri ale românilor!”

„PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR”, inițiat de PSD, garantează fiecărui român că toate formațiunile politice vor susține: creșterile de salarii și pensii, programele de sprijinire a companiilor și antreprenorilor autohtoni, precum și reducerile de taxe, care au început să fie puse în aplicare în guvernarea social-democrată de la finalul lui 2016 până în prezent.
Cetățenii din fiecare județ trebuie să aibă garanția că nu vor ajunge în situația din 2010-2012, când Băsescu și Boc au luat decizia de a tăia veniturile oamenilor, de a majora TVA, de a impozita pensiile, de a face împrumuturi în numele României pe care au ajuns să le plătească toți cetățenii.
Niciun partid, indiferent cum se numește, nu are dreptul să intre în viața românilor și să diminueze sau să oprească creșterile de venituri și programele pentru dezvoltarea antreprenorilor români.
Prin acest Pact, PSD vrea să se asigure că de acum încolo, niciun român nu va mai fi supus la amputări de venituri, la creșteri de taxe, la reduceri de alocații sau la blocarea măsurilor pentru susținerea noilor afaceri pentru că așa consideră un anumit partid că trebuie făcut”, a scris, pe pagina sa de socializare, ministrul Economiei, Niculae Bădălău.

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Niculae Bădălău despre „PACTUL NAȚIONAL PENTRU BUNĂSTAREA ROMÂNILOR”:”Niciun partid nu are dreptul să diminueze sau să oprească creșterile de venituri ale românilor!”

Comentarii

comentarii