Încă un incendiu mare a dat „bătăi de cap” pompierilor, vineri noapte, 24 de oameni luptându-se cu flăcările timp de mai bine de şase ore:

„06.072019, ora 00.26 -incendiu ferma Cocosul Rosu in loc Ghionea. Intervine Detaşamentul Bolintin Deal, Garda de Intervenţie Mihailesti, ISU B-IF (in sprijin).

A ars în totalitate grajdul de animale, suprafata aproximativa 500 mp. La sosirea echipajelor arderea era generalizată la grajd si se propagase la o construcție cu regim de înălțime P+E unde erau cazați muncitori (toti s-au autoevacuat pana la sosirea echipajelor noastre).

In grajd erau 20 de bovine, care au fost evacuate de către proprietari. Au ars cca 150 de baloti + diverse materiale lemnoase si mase plastice (2 mc parchet, mese si scaune din lemn etc).

Forte si mijloace: 3 ASAS si 1 APIC din cadrul detașamentului de pompieri Bolintin Deal, 1 ASAS din cadrul Gărzii de intervenție Mihailesti si 3 ASAS din cadrul ISU B-IF, intervenindu-se cu 23 de subofițeri și 1 ofiter.

Din fericire nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.” – anunţă reprezentanţii ISU care precizează că după lichidarea tuturor focarelor, urmează evaluarea pagubelor şi stabilirea cauzei incendiului.

The post Noapte agitată pentru pompieri appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Noapte agitată pentru pompieri

Noapte agitată pentru pompieri

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com