Fără categorie

Noul șef de la PNL, Dan Motreanu, un fel de Agamită Dandanache, rătăcit pe la Giurgiu

 

Trimis de la centru precum un cavaler pe cal alb să salveze filiala Giurgiu a PNL, Dan Motreanu a sfârșit prin a fi un veritabil Agamiță Dandanache străin de locuri, oameni, probleme și mai ales știință organizatorică, de altfel ca orice șef străin trimis în provincie.

Dovadă stă anarhia care domnește astăzi în organizație, je m’en fiche-ul cu care îl tratează organizația municipală și care continuă să-l susțină pe Măroiu, deși Motreanu afirmase, sus și tare, că încă nu este stabilit candidatul.

O altă umilință la adresa noului președinte interimar este prezența continuă a lui Marin Anton la ședințele PNL, deși el și-a pierdut funcțiile de conducere, umilință pe care organizația municipală i-a servit-o chiar la întâlnirea de la Ateneu, când a fost obligat să stea la prezidiu alături de acesta.

Cam asta este prestația noului președinte Dan Motreanu, un fel de Agamită Dandanache în căutare și el a unui ”coledzi” de europarlamentar, pentru că ”becherul” vrea să plece peste nici două luni la Bruxelles deci, adio, PNL Giurgiu.

Până atunci însă îi amăgeste cu reformarea organizației, analiza activității în teritoriu și pe persoane fizice, le vinde iluzii unora care se visează candidați la primărie, se face că se stropșește la alții, așa, ca să treacă timpul până la europarlamentare și să nu zică Orban că nu-l ascultă.

În rest, Dumnezeu cu mila, ăștia fac ce vor și ce stiu: să se mănânce între ei, alergând bezmetici pe străzile orașului și spunând, fiecare, că el este candidatul PNL la Primăria Giurgiu.

Curat balamuc, monșer!

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Noul șef de la PNL, Dan Motreanu, un fel de Agamită Dandanache, rătăcit pe la Giurgiu

Comentarii

comentarii