Fără categorie

O femeie și fiul său, salvați din mijlocul Argeșului de pompieri

O femeie în vârstă de 40 de ani şi băiatul acesteia în vârstă de 10 ani, din municipiul Bucureşti, au fost salvaţi de pompierii giurgiuveni după ce au fost surprinşi de creşterea apelor râului Argeş în dreptul localităţii Mihăileşti, în timp ce se aflau la scăldat, şi au reuşit să se refugieze pe o insulă din mijlocul râului.

„În după-amiaza zilei de marţi am fost alertaţi prin 112 de un bărbat care se afla pe malul râului Argeş în dreptul localităţii Mihăileşti şi care a observat cum o femeie şi copilul acesteia au fost surprinşi pe o mică insulă pe râul Argeş din cauza creşterii bruşte a debitului acestuia”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ISU Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda de Intervenţie Mihăileşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă şi un echipaj SMURD.

Pompierii au reuşit aducerea în siguranţă la mal a femeii şi a copilului acesteia.

www.agerpres.ro

The post O femeie și fiul său, salvați din mijlocul Argeșului de pompieri appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: O femeie și fiul său, salvați din mijlocul Argeșului de pompieri

Comentarii

comentarii