O săptămână pentru înscrierea la Academia de Poliție

Tinerii care vor să urmeze cursurile Facultății de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza” din București au la dispoziție o săptămână pentru a depune cererea de înscriere. 24 mai a.c. este data limită până la care pot face acest lucru.

Examenul de admitere va fi organizat în perioada 26 iulie – 08 august 2019, fiind puse la dispoziție:

  • 70 de locuri la Facultatea de Jandarmi pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă /specializarea „Ordine şi siguranţă publică” (din care 2 locuri pentru cetățeni de etnie romă, 2 locuri pentru cetățeni de etnie maghiară, 2 locuri pentru alte minorităţi, 5 locuri pentru Serviciul de Informații Externe).    

Pentru școlile militare de subofițeri sesiunea de admitere va avea loc în luna ianuarie 2020, fiind disponibile:

  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Tinerii interesați de școlile militare de subofițeri se pot înscrie până la data de 15 noiembrie 2019.

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenele de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57 sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.   

 Sursa: www.jandarmeriagiurgiu.ro
Articol sursa: O săptămână pentru înscrierea la Academia de Poliție

Comentarii

comentarii

Fără categorie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com