Fără categorie

Orban a decapitat toată conducerea PNL de la Giurgiu. Ce grei de la București îi vor înlocui…

 

Așa cum spuneam ieri că se va întâmpla, dragi cititori, toate trei găștile de la filiala județeană PNL au fost astăzi la judecată, la Modrogan (bleah, ce pedelist sună!) la judecata lui Orban –vorba vine, că are judecată Orban cât procentele PNL la Giurgiu- dar asta e, așadar, le-a zis Orban: bă, ce vreți mă, voi acolo?

S-au uitat ei unul la altul, că erau toți: Măroiu, Costel Dumitru, Țigănilă, Nicușor Iacob, Ionel Dinu și alții, mai puțin consilierii, și se cam codeau, care să înceapă.

Păi, șefu, zise Măroiu,  io zic să ai milă de don Anton și să-l lași și pe el p-acolo că uite avem un loc liber de prim vicepreședinte și e bun, că-l cunosc primarii și vorba aia, poate mai aducem unu, doi!

Nici să n-aud, a tunat și fulgerat Orban, nici nu vreau să aud de unul care e de acord cu amnistia și grațierea, asta e împotriva partidului! Are gură proastă și vorbește aiurea!

Fiecare încerca să zică și el ceva, că câr, că mâr, dar deliciul serii a fost Țigănilă care a vorbit el și a vorbit până l-a căpiat pe Orban care i-a zis, la un moment dat: da, vorbește, domne, cu subiect și predicat să pot înțelege ce spui! La care Țigănilă a tăcut fiindcă el știa care e subiectul, dar nu ginea predicatul!

Ca să nu mai lungim vorba, Orban a decapitat toată filiala, luni urmând să fie dizolvat Biroul județen, iar pentru remedierea avariei va trimite un comando format din trei grei ai partidului: Dan Motreanu, Mihai Barbu și Nini Săpunaru care au sarcină să disciplineze taberele și să mai salveze ce se mai poate salva până la europarlamentare.

Amin!

M.B

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Orban a decapitat toată conducerea PNL de la Giurgiu. Ce grei de la București îi vor înlocui…

Comentarii

comentarii