Fără categorie

Orban le dă cu flit liberalilor de la Giurgiu și le pune prefect de la ALDE!

Un zvon apărut acum ceva timp începe să se concretizeze, pe zi ce trece în realitate: numirea la Giurgiu a unui prefect din partea ALDE este tot mai certă, singura problemă fiind când se va întâmpla.

Dacă se întîmplă înseamnă că Orban și toată conducerea centrală și-a vândut filiala de la Giurgiu, adică a…făcut ceva pe ea, pe munca lor din campanie și arată cât de important e strategul Motranu în ecuația puterii de la vârful partidului: zero, păcălici!

Cică ALDE ar fi intrat puternic la șantaj pe votul bugetului, cerând pentru Giurgiu păstrarea deconcentratelor și funcția de prefect. Nici nu te-ai fi așteptat la altceva de la un partid de centură, precum ALDE, care e în stare să te lase cu pantalonii în vine și să plece cu alt șofer dacă-i flutură mai mulți marafeți pe geamul TIR-ului.

Dar acum problema nu e la ei, ci la voi, băieți, ăștia de la Giurgiu, liberalii lui pește prăjit care ati început să vă luați aere de superioritate, să vă pozați cu toate mărimile de la centru, să-i pupați prin toate cele părți moi, să vă iluzionați că dacă ați fost pe o listă la Cotroceni, chiar însemnați ceva. Fix un scuipat în frunte ați primit din partea lui Orban!

Atât meritați! Să vă mai aduc aminte cum băleați așteptând ziua în care o veți vedea demisă pe ”prefecta pesedeului” ca să vă instalați voi un membru de partid ”apolitic” în locul ei? Eh, acum ștergeți-vă la gură că o să vă comande un partiduleț de sub 5% pe voi, care v-ați tocit pingele în campanii ca să prindeți măcar o ciosvârtă din ciolanul puterii.

Asta e viața, ce să faci! Dacă erați deștepți v-ați fi dat seama cât valorați din momentul în care urlați că n-au ce să caute pesediști la voi în partid și…fleoșc, v-ați trezit cu ”gluma sinistră” de Andrei Alexandru catapultat de la centru direct primvicepreședinte! Mare gălușcă ați înghițit și atunci!

Ca să sintetizăm, PSD la guvernare, Giurgiu are doi miniștri plus câțiva secretari de stat! ALDE la guvernare, un ministru, secretari de stat și mulți trepăduși prin minister! PNL la guvernare, prefect de la ALDE și un… falnic și erect deget mijlociu arătat filialei de la Giurgiu!

Păi, e corect? Atât valorați voi și Agamiță Motreanu al vostru în ochii lui Orban? Ntz, ntz, nasol moment, băbăieți!

Ah, și să mai zbutați câțiva dintre ai voștri ca să-i faceți loc și lui Tomiță care, după ce că mare, nici nu vine singur!

Alivoar!

M.B

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Orban le dă cu flit liberalilor de la Giurgiu și le pune prefect de la ALDE!

Comentarii

comentarii