Fără categorie

Organizația PNL Giurgiu a fost transformată nolens, volens, în SC Danciu SRL !

Știați că portavocea și totodată deontologul on-line al  Organizației de  Femei din PNL Giurgiu, reprezentată casnic, de către  preşedinta Danciu Daniela , este nimeni altul decât soțul (pe persoană fizică),  acesteia? Dacă nu știați oricum nu ați pierdut nimic…
Ciprian Danciu  a devenit cunoscut în mediul virtual  datorită modului  agresiv în care se erijează când  ca   deontolog, când în calitate de politolog,  jurist, analist  și cam în tot ceea ce se termină cu sufixul “ist” !!
Pentru cei ce nu-l cunosc precizăm că acest personaj ,  presta pe timpul campaniei electorale din 2016 ca  “analist”   pentru un site intitulat HOT,  într-o relație de bună prietenie  de verbe şi adverbe cu Mihnea Boerescu,  alias Bălescu,  cămătarul proaspăt  arestat la domiciliu de către DNA. Un individ   folosit de familia Danciu & Co pentru lucrurile murdare ale familiei și care era deseori  lăsat a se descătuşa de  toate frustrările sale profesionale, politice și personale, pe acest site de familie.
În prezent soțul preşedintei Organizaţiei de Femei din PNL Giurgiu,  a renunţat să se mai autodeclare HOT. În consecinţă, site-ul şi-a schimbat numele  în  ACID, nu însă şi obiceiurile proaste , dobândite în trecut.
Omul şi-a  achiziţionat un domeniu , scremându-se să ne convingă că face presă on-line, mândru că  măcar colegele soţiei , în special cele  cu îndeletniciri casnice,  au de acum suficient timp,  între  o tocăniță şi-o ciorbă de praz, să îi citească  emanațiile intelectuale.
În nota deja cunoscută,  site-ul  rămâne în continuare  anonim!?  Nu are  adrese de contact, autorii nu au nume, iar comentariile sunt selectate pe criteriul ”Cine ne contrazice, este împotriva noastră”, în concluzie nu sunt  postate…
Site-ul nu are nici  administrator, nu are colectiv redacțional și nici bun simţ –  după cum susţin o parte dintre cei  care mai stau pe mediile de socializare. El, site-ul are însă pretenţii că oferă informaţii, că respectă legea, că spune adevărul…
În contextul tuturor acestor date , considerând că site-ul este cam acid pentru gustul publicului și că  prejudiciază grav imaginea presei în general, vom solicita organelor abilitate ca liberalul Danciu Ciprian, în virtutea dreptului la informaţie şi a transparenţei pe care o tot clemează,  ca administratorul acestuia să publice  statutul juridic al societății care a închiriat domeniul on-line,  tarifele pentru publicitate și alte norme juridice care reglementează  presa  prin internet.
Evident că vom solicita să fie oferite publicităţii sursele de finanțare a acestui mijloc media, , dacă administratorul  plătește sau nu  taxele către stat… Că dacă tot vrem să fie transparență, să vadă tot boborul cin’te finanțează, bibicule!
Asta pentru că, dacă  tot ne erijăm ACID,  în deontologi și incoruptibili, considerăm că exemplul personal ar trebui să fie cel care să primeze!
Am dori totodată un punct de vedere al  preşedintelui Organizaţiei Municipale PNL Giurgiu, Măroiu Marian,  ţinând cont că site-ul în cauză  se  consideră o portavoce a acestui partid de Opoziţie , în el regăsindu-se  deseori comunicatele PNL Giurgiu, postate probabil între masa de prânz şi   cea de cină  de către familia Danciu.
O formă mizerabilă de a face presă , lansată de acest site sub sigla PNL, ce crează un imens prejudiciu liberarilor adevărați,  transformând  organizația într-o afacere de familie:  Danciu SRL!
 (City ZEN)
 
 
 
 

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Organizația PNL Giurgiu a fost transformată nolens, volens, în SC Danciu SRL !

Comentarii

comentarii