saptamanagiurgiuveana.ro

Pai ce ai facut Bobita!

Pai ce ai facut Bobita!
Se pare ca ieri au fost alegeri prezidentiale desi nu a existat nici un fel de campanie, si nici un fel de dezbatere.
Doar cateva considerente mai degraba amuzante decat serioase.
1. Desi se asteptau sa castige cu 50%, PNL si candidatul Johannis obtine doar un 37%, care a ucis orice fel de alegeri anticipate! Desi va castiga si al doilea tur probabil, ficusul a avut nevoie sa citeasca dupa foaie multumirile!
2. PSD-ul dupa ce pe la ora 16.00 erau pe locul 4 reuseste o victorie mare obtinand un 24%, cu mult peste cel de-al treilea candidat, care arata ca este inca un partid foarte puternic. Foarte curand acest lucru va fi vizibil si in Parlament acolo unde cu siguranta in ianuarie, februarie va fi un nou guvern PSD.
3. USR este marele perdant al acestor alegeri cu un scor de doar 14% care le arata ca tocmai le-au taiat macaroana. Aia in care doreau alegeri anticipate. faptul ca nu vrei sa iti asumi guvernarea, ca nu il ataci pe Johannis, ca sunt doar o multinationala cu interese persoanale va face ca la alegrile locale sa aiba un scor si mai mic decat acum.
4. ALDE si PROROMANIA – au incetat aseara oficial colaborarea. Desi scorul celor 2 partide la europarlamentare a fost de 14%, Omul lor obtine doar un 9% care arata ca 5% din ProRomania a plecat deja la PNL. Ce o fi in capul lui Tariceanu in afara de ceata in acest moment nu stim.
5. Restul candidatilor au facut doar figuratie.

P.S: La Giurgiu Badalau si Mina a aratat iar ca stiu sa faca campanie electorala. In turul 2 probabil PSD-ul va obtine iar peste 60%!Sursa: saptamanagiurgiuveana.ro/wp/
Articol sursa: Pai ce ai facut Bobita!

Comentarii

comentarii