Şapte persoane au fost rănite, duminică, în urma unui conflict care a avut loc în localitatea Clejani, judeţul Giurgiu. Mai multe echipaje de prim-ajutor s-au deplasat la faţa locului.

Poliţia Giurgiu a transmis că în scandalul izbucnit între două familii rivale au fost implicate mai multe persoane.

„Membrii a două familii din localitatea Clejani sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că au fost implicaţi într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente. În conflict au fost implicaţi membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse intre 17 şi 35 de ani, iar în timpul altercaţiei s-au folosit obiecte contondente, pietre si sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti iar patru au refuzat internarea”, au transmis poliţiştii din Giurgiu.

Mai multe persoane au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri, iar ancheta se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă judecatoria Bolintin Vale.

Una dintre victimele scandalului din Clejani, judeţul Giurgiu, a fost dusă la un spital din Bucureşti, din cauza rănilor suferite.

www.mediafax.ro

The post Paşte cu scandal şi violenţe la Clejani appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Paşte cu scandal şi violenţe la Clejani

Paşte cu scandal şi violenţe la Clejani

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com