Fără categorie

Penitenciarul Giurgiu – o singură celulă, două morți suspecte

Doi deținuți din Penitenciarul Giurgiu au fost găsiți fără suflare luni dimineață. Imediat, la fața locului a demarat o amplă anchetă, ce urmează să stabilească în ce condiții au murit cei doi oameni.

Conducerea Penitenciarului anunță:

”Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, in jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineață, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat că două persoane private de libertate, cazate în aceeași camera de deținere, nu prezintă semne vitale.

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau în evidența cabinetului medial al unității cu o serie de afecțiuni pentru care se administra tratament.

În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost  notificat Parchetului de pe lângă judecătoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfășurând verificări la fața   locului.  De  asemenea   s-a  procedat    la informarea familiei deținuților, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate și a Poliției Municipiului Giurgiu.

Cauzele și imprejurările producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administrația locului de deținere.”

The post Penitenciarul Giurgiu – o singură celulă, două morți suspecte appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Penitenciarul Giurgiu – o singură celulă, două morți suspecte

Comentarii

comentarii