PNL Giurgiu este prizonier între ”coșmarurile lui Anton și visurile lui Măroiu”, zice Ionel Dinu

 

După ce a fost deposedat de toate funcțiile din partid, Ionel Dinu are tot timpul să observe viața din PNL Giurgiu și, din când în când mai spune și la ce concluzii ajunge.

Astăzi de exemplu, din postura de membru al filialei Giurgiu a PNL, Dinu  a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la situația partidului sub conducerea lui Anton și a lui Măroiu, făcând premoniții sumbre cu privire la scorul pe care partidul îl va obține la viitoarele alegeri. În opinia lui Dinu, scorul va fi mai mic decât la precedentele alegeri parlamentare și asta, fiindcă  în loc să se ocupe de partid, să atragă oameni Anton este obsedat de Bădălău și pe care, prin acțiunile lui, îl ridică și mai sus.

”Marin Anton să se pună la treabă și să înființeze organizații acolo unde nu există, că avem 20 de localități unde nu sunt. Mai nou, nu numai că nu avem organizații dar am și început să pierdem din ele fiindcă pleacă oamenii, au început să se replieze atât spre ALDE cât și pe PSD sau spre alte partide politice care au început să apară, paridul lui Ponta, a lui Ciolos, USR. Oamenii pleacă spre acele partide care le dau speranță și sunt mult mai serioase.

Marin Anton și Marian Măroiu au creat în PNL un fel de dictatură. Nimeni nu mai are voie să vorbească, cine mișcă…nu mai mișcă! Ai spus ceva, ți-a închis gura că te dă afară! Exemple..Stănișteanu dat afară și astăzi îl găsim pe la partidul lui Ponta, și se ocupă de organizare, Gheorghe Ștefan e pe la ALDE, Beianu stă pe acasă, oameni cu potențial mare în partid…și vor mai fi și alții”

Ionel Dinu mai spune că, în privința lui Adrian Anghelescu și Mihai Matei, s-a încălcat statutul pentru că nu au fost acceptați să participe la sondajul pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2020, iar motivul este spaima lui Măroiu că cineva îl va detrona.

M.B

 

 

 

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: PNL Giurgiu este prizonier între ”coșmarurile lui Anton și visurile lui Măroiu”, zice Ionel Dinu

Comentarii

comentarii

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com