Fără categorie

PNL, Marian Măroiu și vaca stearpă din târg

 

Vă aduceți aminte de bancul acela cu moșul care se înființează la târg cu o vacă de funie? Eh, bine cum stătea el acolo, încep să se apropie mușterii: e tânără, tataie? Ei, aș, e de o seamă cu mine! Dă lapte? Nici un strop! Face viței? Da de unde, e stearpă, tată! Păi, și atunci de ce ai mai adus-o la târg? Ca s-o fac de râs, zise moșul!

Așa mi se pare mie că ajunge să de facă și PNL de râs cu candidatura lui Măroiu la Primărie: ”E proaspăt? Aș, a mai candidat o dată și a pierdut! E PNL-ist? De unde, e venit de la PSD!” Cam așa ar suna dialogul cu alegătorii despre Măroiu pe care, bag seamă nu-l poate opri nimeni din cursa spre visul lui de a deveni primar: împarte pliante, sticle cu vin, își face campanie, se recomandă ca și candidatul PNL, deși nu l-a nominalizat nimeni până acum.

Păi, ce faceți, băbăieți? Ajunserăți tot cu un PSD-ist să ieșiți în fața giurgiuvenilor, voi care ziceți că nici morți nu vă asociați cu PSD?

Pentru că, vreți sau nu, Măroiu are în frunte sigla partidului ăsta. Oamenii îl țin minte de pe vremea când a candidat de la PSD.

Ia uite ce frumos arăta el cu trandafirii în spate, zici că e rubrică de matrimoniale!

7aa42d53-3cb0-484f-a940-dc56f2564db1
d6078b17-b640-4e40-a08e-0f69436f2534

E secetă mare la voi acolo, se vede treaba, de tot apelați la pesedisti de ăștia vopsiți în galben ca să vă salveze la alegeri! Chiar să nu intereseze PNL că Măroiu a mai pierdut cu ”succes” alegerile odată? Atunci înseamnă că nu vor să câștige alegerile  și-l lasă, precum cornuta din târg, să se facă de râs!

Subiectul este departe de a fi epuizat, deci va urma!

P.S Fotografia este un pamflet, desigur!😉

M.B

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: PNL, Marian Măroiu și vaca stearpă din târg

Comentarii

comentarii