Poliția județeană, condusă din umbră de șeful Poliției locale, Lazăr Ciobanu?

 

Această întrebare pare a fi de o stupiditate rară însă exprimă o dilema scandaloasă produsă azi, la sediul Inspectoratului de Politie Județean Giurgiu unde, la ora 13.00, s-a organizat Consiliul de conducere lunar.
La acest consiliu participă toți ofițerii cu funcții de conducere din Inspectoratul de Politie, începând de la șefii de secție și terminând cu comanda unității, plus reprezentații inspectoratelor de jandarmi și de pompieri.
Nu mică le-a fost surprinderea tuturor celor prezenți când, în sala de festivități, a intrat inspectorul sef Georgescu Catalin, însoțit de nimeni altul decât Ciobanu Lazar, eternul șef al Poliției locale din municipiului Giurgiu, care avea cu el un agent local pe post de bodyguard.
Polițistul comunitar Ciobanu, în grandoarea care îl caracterizează, la invitația insistentă a inspectorului sef, nu a catadicsit să stea în sală, și s-a așezat, cocoșește, la prezidiu.
Ședința a început și, ghiciți, care a fost tema principală de interes? Nimic altceva decât analizarea tuturor datelor operative privind alegerile europarlametare din (atenție!!!) toate localitățile județului Giurgiu.
Ce treabă are domnul Ciobanu Lazar cu alegerile din județ când dânsul nu trebuie să depășească cu echipajele limita municipiului Giurgiu?

Ce treabă are domnul Ciobanu cu datele operative clasificate deținute de poliție și de jandarmerie?
Nu știm, dar ar fi intresant de aflat.  Probabil că dansul a ”preluat” conducerea Poliției Judetene și noi nu am aflat! Sau este un fel de sfătuitor al mai tânărului său ”coleg” Cătălin Georgescu?
Totuși există și  o certitudine: polițistul local, Ciobanu Lazar, și-a notat cu atenție, în agendă, toate vorbele spuse acolo pentru ca dansul are o vârstă și poate mai uită! Și, totuși, de ce trebuia să țină minte date care nu intră în sfera lui de competență? Asta este o întrebare!Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Poliția județeană, condusă din umbră de șeful Poliției locale, Lazăr Ciobanu?

Comentarii

comentarii

Fără categorie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com