Polițiștii au ajuns să se sancţioneze între ei !!

În contextul discuţiilor despre reorganizarea Poliţiei Române, între sindicatele din poliţie a izbucnit un adevărat război după cum scriu cei de la știripesurse.ro
Acest conflict a devenit critic luni, 20 ianuarie, când un agent dintr-un sindicat l-a sancţionat pe Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, chiar în faţa sediului Ministerului de Interne.
Luni, la ora 12.30, agentul de poliţie l-a sancţionat cu avertisment pe Iulian Surugiu după ce acesta şi-a parcat maşina, un Jeep Wrangler, pe un trotuar din Piaţa Revoluţiei. „A oprit voluntar autoturismul cu nr de înmatriculare B…. în Piaţa Revoluţiei nr. 1 pe trotuarul adiacent Ministerului Sănătăţii, stânjenind circulaţia pietonilor”, a notat agentul pe procesul verbal. Surugiu nu a avut obiecţii cu privire la sancţiunea primită.
Apogeul conflictului dintre sindicalişti a fost atins miercurea trecută, când aceştia au participat la sediul MAI la o şedinţă de 5 ore pe tema reorganizării poliţiei. Sindicaliştii au început să se certe chiar în şedinţă, potrivit unor surse din cadrul MAI.
(Jurnal)

Sursa: jurnalgiurgiuvean.ro
Articol sursa: Polițiștii au ajuns să se sancţioneze între ei !!

Comentarii

comentarii

Fără categorie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com