Fără categorie

”Prea bunul” Marin Anton de azi, ”călăul” de ieri, care a tăiat bugetul, lăsând fără salarii, hrană, medicamente, indemnizații, tot ce însemna Consiliu Județean și instituții subordonate

 

La ultima ședință a Consiliului Județean, marioneta lui Anton în CJ, insignifiantul Nicușor Iacob, cerea demisia președintelui CJ pe motiv că la DGASPC au fost probleme cu plata salariilor pe ultimele două luni.

Situația, independentă de voința celor de la Giurgiu, s-a rezolvat urmând ca ea să fie eliminată prin măsuri luate la nivel guvernamental.

Ceea ce șochează însă la Marin Anton, pentru nu-l pot suspecta pe Iacob de inițiativă, și a găștii pedeliste care a pus mâna pe PNL la Giurgiu, este tupeul de a vocifera, în condițiile în care, Anton, prin proprie voință, atunci când tăia și spânzura la Giurgiu, a lăsat fără salarii, hrană, medicamente, indemnizații, tot ce insemna Consiliu Județean și instituții subordonate.

A fost pentru prima dată când la Giurgiu s-au înregistrat proteste ale angajaților pentru că Marin Anton a atacat, prin jucăria lui, prefectul Robert Cristoi, bugetul CJ și nu o dată ci de două ori, consecutiv.

Păi, zic să ne amintim.

Martie 2012. Guvernare PDL, Marin Anton, președinte PDL Giurgiu, Consiliul Județean condus de liberali.

Prefectul Robert Cristoi atacă în contencios administrativ bugetul Consiliului Județean.

După ce  CJ Giurgiu reuşise să câştige în instanţă litigiul cu instituţia Prefectului, și face un al doilea buget, prefectul ”călăului” Marin Anton de la PDL, face recurs și atacă și cel de-al doilea buget, tăind astfel toate sursele de finanțare pentru Spital, DGASPG și toate instituțiile subordonate Consiliului Județean.

Anton îl manevra în așa hal pe prefectul Robert Cristoi, încât acesta a lăsat fără salarii un județ întreg, dar și bolnavii din spital fără medicamente și copiii instituționalizați fără hrană.

1657-IMGP1218-11

De ce? Pentru că Anton îl pregătea pe Cristoi pentru Primărie iar el visa președinția Consiliului Județean iar pentru a-i compromite pe liberali călca pe grumazul necăjiților din Giurgiu.

Nimeni nu a reușit să provoace atâta tulburare, să scoată funcționarii în stradă, așa cum a reușit Anton și marioneta lui, prefectul Robert Cristoi, pe care, în timpul mandatului său de prefect, Anton îl anunța drept candidat la primăria Giurgiu din partea PDL.

Priviți, deci înregistrările de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=LGclagyUkVg

Chiar la intrarea în clădirea ce găzduiește Consiliul Județean, dar și Instituția Prefectului, sindicaliștii au postat un afiș mare, cu pozele lui Marin Anton, Robert Cristoi și Virginiei Velican, în dreptul fiecarei fotografii fiind înscrise – semnificativ – cuvintele ”Taxat de Justitie”. Bannerul are si un titlu la fel de sugestiv, ”Justitia a hotărât… Bugetul Consiliului Judetean a fost intocmit legal!

4922-DSCN0177bb

”Asta poate îi va aminti prefectului Cristoi, cel care, teoretic, ar trebui să intre zilnic în această clădire, ce greșeală a făcut și că răspunsul său automat la ordinele politice primite de la Anton au și consecințe… Iar lucrurile nu se vor opri aici, pentru că, atât pe numele directoarei Direcției de Finanțe, cât si pe cel al candidatului PDL la Primărie, prefectul Cristoi, au fost înaintate plângeri penale pentru abuz în serviciu…”, scria presa vremii.

Aceștia sunt pseudoliberalii care astăzi cer demisii și fac circ în ședințele Consiliului Județean: PDL-iști vopsiți, care și-au păstrat metehnele și tupeul și care, dacă mâine ar veni la putere, ar face, probabil, la fel!

M.B

 

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: ”Prea bunul” Marin Anton de azi, ”călăul” de ieri, care a tăiat bugetul, lăsând fără salarii, hrană, medicamente, indemnizații, tot ce însemna Consiliu Județean și instituții subordonate

Comentarii

comentarii