Fără categorie

Președintele CJ, Marian Mina, acuză corpul de control al ministrului Dezvoltării că a devenit un instrument de amenințate și șantaj al primarilor din județ

Președintele Consiliului Județean, Marian Mina, a acuzat în conferința de presă de astăzi că prin controalele pe care ministrul Dezvoltării le-a demarat în județe pentru verificarea lucrărilor efectuate prin PNDL, se pune de fapt o presiune puternică pe primarii PSD, deoarece aceștia sunt verificați cu precădere.

”Primul județ cu care s-au început aceste controale, a fost Giurgiu! Primul Consiliu Județean pe care l-au verificat, a fost CJ Giurgiu! Ne-am arătat toată disponibilitatea și i-am invitat pe toate drumurile, nu doar pe cele trei pe care au cerut să le vadă. În procesul verbal întocmit au reușit marea performanță de a găsi un aliniament care nu era drept…din toate drumurile pe care le-au controlat!„ a spus Mina.

Deși președintele CJ Giurgiu admite că acestea sunt niște controale normale având în vedere sumele mari de bani primite, totuși, corectitudinea acestora poate fi pusă la îndoială din moment ce sunt controlate doar anumite județe și primării, acelea conduse de PSD:

”Sunt niște controale normale având în vedere banii care s-au investit în județul Giurgiu. Mi se pare normal ca noi să fim controlați, însă mi-aș dori să văd că sunt controlate și comunele cu primari PNL. De exemplu la Gogoșari, la Bolintin Deal, mai ales că în aceste comune lucrează un important lider PNL.

Acest corp de control al ministrului a devenit un instrument de amenințare și de șantajare a primarilor. Se pune o presiune fantastică pe primari ca să facă pasul către PNL. L-am auzit pe domnul Sică Mandolină spunând public că nu vor primi primari de la PSD însă îi hărțuiește non stop.

Eu vă asigur că nici un primar n-o să cedeze la acest șantaj, nici un primar n-o să schimbe partidul și suntem mai uniți ca niciodată și-i sprijinim.

Un alt aspect pe care ministrul nu-l spune vis a vis de județul Giurgiu este că, în urma controalelor pe care le-au făcut la Giurgiu, cei din corpul de control le-au strâns mâna primarilor și le-au spus că lucrările sunt impecabile.

Nu cred este corect să se verifice doar județele PSD, care au câștigat primele alegerile. Nu mi se pare corect ca domnul Grindă care a furat statul român ani de zile cu acel impozit la casă, să vorbească de borcanul cu miere în condițiile în care el mânjit până la coate cu miere”, a mai declarat Marian Mina.

 

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Președintele CJ, Marian Mina, acuză corpul de control al ministrului Dezvoltării că a devenit un instrument de amenințate și șantaj al primarilor din județ

Comentarii

comentarii