Fără categorie

Președintele Executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a aflat din presă că este pus în carantină și acuză Prefectura de poliție politică

Situație incredibilă la Giurgiu unde președintele CJ, Marian Mina, a aflat dintr-un comunicat de presă că se află în carantină deoarece  ar fi un contact al șefului ISU Giurgiu, depistat pozitiv la testul Covid.

Situația este prezentată pe pagina sa de socializare unde atașează și rezultatele celor două teste care arată că este negativ:

”Ciuma galbenă a ridicat abuzul pe cele mai înalte culmi. Poliția politică a Prefecturii acționează fără pic de discernământ împotriva adversarilor politici. De 5 zile stau închis în casă în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu.

Am două randuri de teste negativ concludente și, cu toate acestea, sunt prizonier la domiciliu și sunt verificat de forțele de ordine dacă nu cumva am încălcat condițiile arestului la domiciliu fără faptă.

Nici până în ziua de azi nu am primit decizia de carantinare și nu am semnat nimic în sensul acesta. Voi depune plângeri penale împotriva tuturor autorilor abuzului”, a scris, pe pagina sa de facebook, președintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina.
Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Președintele Executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, a aflat din presă că este pus în carantină și acuză Prefectura de poliție politică

Comentarii

comentarii