www.huhurez.com/

Președintele Forumului a pierdut clipa oferită de ministrul Ciucă

 Din noul comunicat rezultă că gulerații nu i-au mai oferit șansa reluarii actualizării de la 01 01 2021.

Au discutat doar pe articolele băgate pe gât deputaților din cele 2 comisii raportoare ale Camerei Deputaților

INFORMARE
Stimați colegi,
La invitația domnului Colonel Valeriu Roșu, în data de 22.10.2020, am fost prezent la sediul Ministerului Apărării Naționale pentru a continua discuțile pe marginea PLX 199 și a putea ajunge la un numitor comun în ceea ce privește acest proiect. La discuții au participat locțiitorul șefului Departamentului pentru Relația cu Parlamentul și Calitatea Vieții Personalului, colonel Valeriu Roșu, șeful Direcției generale financiar-contabile, general-maior Florin Jianu, directorul Casei de pensii sectoriale, colonel Mihaela Andrițoiu, alături de alți reprezentanți ai ministerului. Din partea Forumului am participat eu și col(rez) Marin Neacșu invitat și el la discuții.
Discuțiile s-au purtat aplicat, articol cu articol pe ultima variantă de proiect votată în Comisia pentru Muncă a Camerei Deputaților. Reprezentanții Ministerului și-au reiterat intenția de a introduce cât mai repede la vot forma de proiect acceptată de Comisia pentru Muncă
Mi s-a cerut din nou să accept această variantă , iar NOI ( structurile asociative ale pensionarilor militari ) , sa facem intervenții la comisiile din Camera deputaților, pentru a urgenta votarea proiectului.
Am răspuns că nu sunt în măsură să iau această decizie fără consultarea liderilor asociațiilor componente, si voi transmite un răspuns până vineri, 23.10.2020, dupa raspunsul primit de la acestia, raspuns solicitat prin modalitatile de contact pe care le avem in prezent.
Asa cum am afirmat si in precedenta informare , consider ca la nivelul structurilor asociative trebuie sa se stabileasca , cu celeritate , modalitatile de raspuns la actiunile MApN, MAI si SRI in domeniul pensiilor militare.
Presedintele FORUMULUI
Col.rtr. Marian TUDOR