Fără categorie

Președintele MARIAN MINA: ”Giurgiu este singurul județ din Regiunea Sud-Muntenia care obține fonduri europene pentru ambulatoriul unui spital!”

La scurt timp după semnarea contractului pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean, președintele CJ, Marian Mina, a transmis un mesaj, pe pagina sa de facebook:

”Un nou #succes al echipei Consiliului Judeţean Giurgiu!

Am semnat, astăzi, împreună cu directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Liviu Muşat, contractul de finanţare privind proiectul „Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Ambulatoriu din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Giurgiu”, depus în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Este un moment foarte important, atât pentru Consiliul Judeţean Giurgiu, cât şi pentru mine, ca preşedinte al acestei instituţii!

Îi mulţumesc domnului Liviu Muşat pentru întreg sprijinul acordat, pentru că este, cu adevărat, un prieten al judeţului nostru!

Le mulţumesc tuturor colegilor din echipa de proiect, rolul meu ca preşedinte a fost acela de a le solicita să-l scrie şi să-l depună, astfel că meritul privind întregul efort este al lor!

Giurgiu a devenit, de altfel, primul judeţ din regiunea Sud-Muntenia care reuşeşte să obţină fonduri europene pentru modernizarea Ambulatoriului unui spital judeţean!

Suntem mândri de acest lucru, dar mai ales suntem #pregătiţi să trecem la următoarele etape ale proiectului prin care vor fi reabilitate, modernizate şi dotate 17 cabinete medicale şi alte 21 de spaţii ale Ambulatoriului SJU Giurgiu, care, de altfel, va fi şi extins.

#ONouăPromisiuneÎndeplinită #FapteNuVorbe”

The post Președintele MARIAN MINA: ”Giurgiu este singurul județ din Regiunea Sud-Muntenia care obține fonduri europene pentru ambulatoriul unui spital!” appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Președintele MARIAN MINA: ”Giurgiu este singurul județ din Regiunea Sud-Muntenia care obține fonduri europene pentru ambulatoriul unui spital!”

Comentarii

comentarii