Fără categorie

Președintele Marian Mina – susținut de locuitorii din Călugăreni și Adunații Copăceni

În prima zi a campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie, vineri, 28 august, echipa de campanie a PSD Giurgiu a mers în comunele Călugăreni şi Adunaţii Copăceni.

La Călugăreni, însoţiţi de primarul Marin Voinea, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, candidat pentru un nou mandat, Marian Mina, social-democraţii giurgiuveni au împărţit materiale promţionale şi au stat de vorbă cu sătenii. Cei din echipa de campanie a PSD Giurgiu le-au vorbit oamenilor despre realizările şi proiectele de viitor ale celor doi candidaţi, Marin Voinea şi Marian Mina.

Marius Cardaş – viitorul primar al Comunei Adunatii Copăceni, cel care unește oamenii, prin forță, determinare și curaj pentru #SCHIMBARE.

La Adunaţii Copăceni, PSD are un tânăr candidat la funcţia de primar, pe Marius Cardaş. Împreună cu susţinătorii acestuia, social-democraţii giurgiuveni au mers în Dărăşti, satul în care Marius Cardaş locuieşte, el fiind primit cu entuziasm de oamenii care îl vor primar, în viitorul mandat.

Împreună pentru giurgiuveni!

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, CUI mandatar 21200019

The post Președintele Marian Mina – susținut de locuitorii din Călugăreni și Adunații Copăceni appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Președintele Marian Mina – susținut de locuitorii din Călugăreni și Adunații Copăceni

Comentarii

comentarii