Fără categorie

Prima probă a Bac-ului de toamnă – fără probleme la Giurgiu

Un număr de 223 de absolvenţi de liceu din judeţul Giurgiu au susţinut, luni, prima probă a examenului de bacalaureat din sesiunea de toamnă, toţi candidaţii fiind apţi din punct de vedere medical pentru a susţine examenul şi niciunul nu a încercat să copieze.

„Pentru sesiunea de toamnă din acest an a bacalaureatului s-au înscris în judeţul Giurgiu un număr de 568 de absolvenţi de liceu, dintre care, la proba de astăzi, cea de limba şi literatura română, au fost înscrişi 223 de elevi. La intrarea în sălile de examen tuturor elevilor li s-a măsurat temperatura şi niciunul nu a avut febră, aşa că toţi au intrat la examen. Pe parcursul susţinerii examenului, niciun elev nu a încercat să copieze şi nu a fost eliminat din sală”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Monica Ciobanu.

Sesiunea din toamnă a examenului de bacalaureat în judeţul Giurgiu este organizată în trei centre de examen, respectiv la Liceul ‘Tudor Vianu’ din municipiul Giurgiu, la liceul din Bolintin Vale şi la liceul din localitatea Hotarele.

www.agerpres.ro