Fără categorie

Primarul Marius Nițescu: ”Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea a 34 de străzi”

În comuna Florești-Stoenești urmează să fie asfaltate 34 de străzi cu o lungime totală de peste 14 km. Străzile ce vor fi asfaltate sunt în toate cele trei sate ale comunei atât în Florești cât și în Stoenești și Palanca.

”Astăzi am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea a 34 de străzi din comuna noastră. În funcție de condițiile climatice lucrările vor avansa, iar constructorii vor acoperi cât mai mult din lucrări. Proiectul acesta depus pe PNDL 2 include atât turnarea asfaltului pe cei peste 14 km cât și realizarea de șanțuri și de podețe și ne dorim foarte mult și noi să finalizăm aceste lucrări cât mai curând”, a declarat pentru stirigiurgiu.ro primarul comunei Florești-Stoenești, Marius Nițescu.

Asfaltarea străzilor din comuna Florești-Stoenești este unul din cele două proiecte depuse de Primăria Florești-Stoenești pe PNDL 2, contract semnat în noiembrie 2017 pentru care autorizația de construcție a fost emisă în 8 noiembrie 2018.

Cel de-al doilea proiect pe PNDL 2 vizează modernizarea podului de peste Sabar care în prezent este în stadiul de licitație la care s-au înscris două firme urmând a fi desemnat câștigătorul conform procedurii legale.

Primarul comunei Florești-Stoenești, Marius Nițescu, a declarat pentru stirigiurgiu.ro că are speranța ca anul acesta să semneze contractul de proiectare și de execuție pentru a mai avansa cu acest proiect astfel încât lucrările de modernizare a podului să poată începe cât mai curând posibil.

The post Primarul Marius Nițescu: ”Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea a 34 de străzi” appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Primarul Marius Nițescu: ”Am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru asfaltarea a 34 de străzi”

Comentarii

comentarii