Fără categorie

Printr-un comunicat de presă ”analfabet”, PNL își face și mai mult de…cacao propriii consilieri județeni și îi dă de gol că au mințit!

Fără îndoială că refuzul consilierilor județeni  liberali de a vota pentru începerea lucrărilor la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu și dotarea ISU (Inspectoratul pentu Situații de Urgență, atenție) a fost o gafă imensă a PNL și pe care presa, în unanimitate, a taxat-o usturător iar puterea, așa cum era și firesc, a exploatat-o în favoarea sa, că… așa-i în tenis!

Încercând să găsească o justificare cât de cât credibilă inclusiv pentru propriul electorat, și el beneficiar al serviciilor medicale din acest spital, liberalii dau cu mucii-n fasole sau, pentru urechile mai fine, cu oiștea-n gard! Mai întâi, într-o conferință de presă, liderul lor, Marin Anton, încercând o explicație dusă la extrem, îi face… nebuni: “Trebuie să fii nebun să nu fii de acord cu modernizarea spitalului, dar aroganța și obrăznicia cu care Marian Mina îi tratează pe consilierii noștri a dus la această situație. Nu a fost un vot împotriva modernizării Spitalului Județean, ci un vot împotriva modului de lucru pe care întelege să îl aibă președintele PSD al CJ, Marian Mina”.

Deci, pe principiul ”…să se revizuiască, primesc…dar să nu se schimbe nimic”, PNL zice: ”Noi vrem să se modernizeze spitalul…dar nu suntem de acord!” Vă dați seama cui i-ați dat votul?

Apoi, pentru că lucrurile nu merg în direcția dorită de liberali și tot mai multă lume se arată scandalizată de atitudinea lor, apare, din neant, un comunicat de presă care, încercînd să-i salveze, îi afundă și mai mult.

Aici, dați-mi voie să fac o paranteză referitoare la comunicatul respectiv (total analfabet din punctul de vedere al redactării și catastrofal prin conținut) și care arată amatorismul acestui Nicușor Iacob, trezit pe neașteptate cu funcția de lider (sic!) al imensului grup de… șapte consilieri PNL.

În primul rând că, după ce că habar n-are care este structura unui comunicat de presă, mai începe și cu ”subsemnatul”! Hei, domnule leader Nicușor, cu ”subsemnatul” dă șeful dumitate pe la DNA, aici e un comunicat către presă!

Asta a fost paranteza, mergem mai departe și vă rog, din tot suflețelul meu, aveți răbdare să citiți ce spune Nicușor, un fel de…Mucușor al nostru, fără să luați în considerare agramatismele și punctuația defectuoasă :

”Subsemnatul Iacob Marius Nicusor, in calitate de consilier judetean si lider de grup al consilierilor judeteni PNL Giurgiu, avand in vedere dezinformarea si manipularea liderilor PSD, in frunte cu domnul Marian Mina, dar si a unor site-uri de presa in legatura cu sedinta consiliului judetean din data de 18.01.2018, si pt corecta informare a cetatenilor judetului, inteleg sa transmit acest comunicat de presa. In a doua jumatate a zilei de miercuri, 17.01.2018, am fost anuntat printr-un sms ca suntem convocati in sedinta extraordinara joi, 18.01.2018, fara sa primesc pe e-mail documente referitoare la ordinea de zi, precum si alte materiale informative in legatura cu proiectele de hotarare ce urmau a fi dezbatute, lucru contrar art. 39, alineat 3 din legea 215/2001, care specifica faptul ca inainte cu cel putin 3 zile se face convocarea in sedinta extraordinara si, odata cu notificarea convocarii, sunt puse la dispozitia consilierilor materialele inscrise pe ordinea de zi. Precizez faptul ca, dupa ce am primit sms-ul de convocare, am solicitat, ca raspuns la convocare, materialele cu ordinea de zi, dar n-am primit niciun raspuns. A doua zi, la sedinta consiliului judetean, impreuna cu colegii mei din grupul PNL, am constatat o atitudine total ostila, sfidatoare si aroganta a presedintelui Marian Mina atunci cand i-am atras atentia asupra faptului ca sedinta a fost convocata ilegal si, mai mult, fara intrunirea comisiilor de specialitate care au rol de emitere a unor referate din punct de vedere juridic, economic si de alta natura. Mai adaug faptul ca, inaintea luarii de cuvant a consilierilor PNL, unul din consilierii majoritatii PSD-ALDE, avocat de profesie, i-a atras atentia presedintelui Marian Mina cu privire la mai multe neconcordante juridice ale proiectelor de hotarare, spunandu-i ca exista loc de foarte multe interpretari din punct de vedere legal. Cand am constatat dispretul total fata de lege al presedintelui Marian Mina, impreuna cu colegii din grupul PNL, am hotarat sa ne abtinem de la aceste proiecte de hotarare, lucru ce a atras o serie de mistouri si glume de puscariabil penibil ale domnului Mina. Asadar, PNL Giurgiu si consilierii sai nu s-au opus si nu se vor opune dezvoltarii judetului, doar ca dorim sa votam in cunostinta de cauza proiecte de hotarare bine ancorate in legalitate!

Va multumesc!

Nicusor Iacob”

Dacă ați putut citi, înseamnă că deja nu mai aveți răbdare deci trebuie să punem, cât mai repede, ….punctul pe ”I”.

Consilierii PNL invocă faptul că n-au primit materialele de ședință! FALS!

Iată dovada că, pe data de 17 ianuarie, data anterioară ședinței de consiliu, pe site-ul oficial al instituției și pe pagina de facebook apăruseră deja cele două puncte aflate pe ordinea de zi ale sedinței din data de 18 ianuarie.

consiliu sedinta

consiliu replica

Cele  două proiecte de hotărâri fuseseră aduse la cunoștința consilierilor, însoțite și se documentarea necesară! Deci, nu ține !

Concluzia? Nu știau consilierii PNL ce știa tot orașul?

Șapte momâi de consilieri au căzut în plasa lui Anton și a frustraților din gașca lui, punându-și în cap un județ întreg.

De ce momâi? Pentru că n-au înțeles că pe Anton nici la bască nu-l doare de condițiile din spital, că de la înălțimea milioanelor sale de euro , nu va apela niciodată la serviciile medicale de la spitalul nostru, că, oricând, pleacă la ce partid ”vrea ” mușchii lui, că are o… profundă durere în cot pentru ce-și doresc giurgiuvenii, că n-are niciun proiect legat de PNL Giurgiu și,  mai ales,  are o obsesie pentru Bădălău care e tot ce și-ar fi dorit el să fie dar n-a fost…să fie!

V-ați făcut de râs recunoscând că veniți nepregătiți la ședințele de consiliu ca mai apoi să dați vina, politic, pe alții.

Revenind la…oile noastre, găsiți alte scuze că cea cu n-am fost înștiințati, nu puteam vota în necunoștință de cauză sau disprețul față de lege a lui Mina,  nu mai ține!

P.S Domnule Nicușor Iacob, lider de grup PNL, dacă vreți vă învăț să scrieți un comunicat de presă, cu plăcere, mai ales că suntem cunoștințe vechi, de pe vremea când te milogeai de Bădălău să te pună director la Prefectură.

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Printr-un comunicat de presă ”analfabet”, PNL își face și mai mult de…cacao propriii consilieri județeni și îi dă de gol că au mințit!

Comentarii

comentarii