Fără categorie

Printr-un comunicat de presă nefericit, Inspectoratul Școlar recunoaște că e …glugă de coceni în învățământul giurgiuvean!

 

După ce a tăcut nepermis de mult în scandalul elevului bătut la liceul de Marină, Inspectoratul Școlar a apărut în presă cu un comunicat penibil în care spune ceea ce se spusese de la început în mediile de socializare.

Iată cum sună comunicatul publicat de colegii de la  ”Giurgiuveanul”:

” Referitor la evenimentul neplăcut apărut în mediul online zilele trecute, în care apar trei foști elevi din clasa IX-a de la Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” Giurgiu, vă informăm că acesta s-a petrecut în anul școlar trecut.

Nu au fost depuse, la vremea aceea, plângeri în acest sens, nici la directorul unității de învățământ și nici dirigintelui clasei în care erau înmatriculați elevii, nu i-a fost semnalat.

Tinerii din filmare nu mai sunt elevii colegiului, ei fiind declarați repetenți la finalul anului școlar trecut.

Directorul unității de învățământ a făcut plângere la poliție ieri, după apariţia pe Facebook a filmărilor”.

În concluzie, copiii noștri pot fi omorâți în bătaie în sălile de clasă fără ca cineva să afle, nici profesori, nici directori, nici inspectorul  școlar general! Toți se spală pe mâini, ca și cum ei nu au nicio responsabilitate!

Păi, atunci, care mai este rostul vostru, ce anume vă justifică activitatea, indemnizațiile de conducere pe care le luați?

Faptul că evenimentul s-a petrecut anul trecut nu este o scuză ci, dimpotrivă, vă inculpă și mai mult pentru această stare de indiferență pe care o aveți față de ce se întâmplă în școlile pe care le păstoriți și unde habar nu aveți ce se întâmplă!

Dacă cel care a filmat nu se răzbuna pe agresori publicând filmulețul, nimeni n-ar fi știut că un elev este bătut cu bestialitate și, mai mult, ajunge să abandoneze școala din cauza bătăușilor!

Inspectorul școlar general se dă lovit de răzbunări politice și ne spune că starea învățământului giurgiuvean nu este responsabilitatea lui! Acum că habar nu avea de ce s-a întâmplat! Pe bune?

Și, ”stimate” Inspectorat Școlar, nu este un ”eveniment neplăcut” este o cruzime, un act de o violență extremă ceea ce au făcut bestiile acelea și care n-au scrupule în a-și alege victimele.

M.BSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Printr-un comunicat de presă nefericit, Inspectoratul Școlar recunoaște că e …glugă de coceni în învățământul giurgiuvean!

Comentarii

comentarii