Fără categorie

PSD Giurgiu. Jurnal de campanie electorală: Schitu, Putineiu și Gogoșari

Avem nevoie de echilibru, de consens, avem nevoie de un președinte care să empatizeze cu cetățenii, care să fie permanent în dialog cu ei – este mesajul pe care echipa de campanie a PSD Giurgiu l-a primit din partea cetățenilor din comuna Schitu, unde echipa PSD s-a deplasat alături de primarul comunei Schitu, Ionel Pașol.


Echipa PSD Giurgiu a mers si în comuna Putineiu. Alături de primarul Gheorghe Breazu şi, în comuna Gogoșari, împreună cu președintele PSD Gogoșari, Raboj Marin, le-au spus cetățenilor de ce avem nevoie de un preşedinte ca doamna Viorica Dăncilă, un președinte care să muncească 24 de ore din 24, 7 zile din 7, în deciziile căruia să se regăsească fiecare dintre noi, un președinte care să fie alături de oamenii care au nevoie de sprijin, un președinte care să îi apere pe români, un președinte care să meargă la Bruxelles și să vorbească cu mândrie despre România și români.

România are nevoie de Viorica Dăncilă! – este mesajul cu care echipa de campanie PSD Giurgiu încheie fiecare deplasare în județ din această perioadă.

The post PSD Giurgiu. Jurnal de campanie electorală: Schitu, Putineiu și Gogoșari appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: PSD Giurgiu. Jurnal de campanie electorală: Schitu, Putineiu și Gogoșari

Comentarii

comentarii