Fără categorie

Rămas fără partid, neofertat de PNL, Primarul Jean Jipa de la Ogrezeni migrează către PRO România

Jipa Jean a participat ieri la întrunirea care a avut loc la Guvernul României cu mai mulți primari din județul Giurgiu, întâlnire care a avut ca scop principal reafirmarea angajamentului Guvernului vis a vis de dezvoltarea economică a județului, se arată într-un comunicat de presă emis azi de PNL Giurgiu.

 

Potrivit aceleiași surse, actualul primar de la Ogrezeni a perceput greșit invitația de ieri de la Guvern, ca pe o invitație în PNL .

“În calitate de președinte PNL Giurgiu nu i-am făcut domnului Jean Jipa nicio propunere de a candida pentru un nou mandat din partea Partidului Național Liberal si nu am avut nicio întâlnire cu organizația lui. Mai mult, ca președinte al Partidului Național Liberal Giurgiu consider că cei 16 ani de mandat în Ogrezeni ai domnului Jipa, ani marcați de lipsa oricăror realizări semnificative pentru comunitate, sunt suficienți și este momentul ca domnul Jipa să fie înlocuit de o echipă tânăra, dinamică și profesionistă care să dezvolte comuna Ogrezeni’ a precizat președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu.

Părăsit de PSD, necurtat de PNL, actualul edil din Ogrezeni a virat stanga-mprejur către PR0 România .

 

Camelia SACHETTISursa:
http://giurgiu-tribune.ro/
Articol sursa: Rămas fără partid, neofertat de PNL, Primarul Jean Jipa de la Ogrezeni migrează către PRO România

Comentarii

comentarii