Fără categorie

Recrutarea candidaților a continuat la Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților

51 de tineri din Giurgiu s-au înscris la școlile militare de subofițeri și vor participa la sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020. Activitățile de prezentare a ofertei educaționale au continuat astăzi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la invitația Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Jandarmii s-au adresat tinerilor care au promovat examenul de bacalaureat și care s-au arătat interesați de o carieră în Jandarmeria Română. Specialiști în domeniul resurselor umane le-au oferit informațiile necesare cu privire la întocmirea dosarului de candidat și la etapele pe care le vor avea de parcurs până la examenul propriu-zis.  

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie sunt disponibile:

  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani  (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Cererile de înscriere pot fi depuse până la data de 15 noiembrie a.c.

Cei interesați pot obţine informații suplimentare, astfel:

  • la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57;
  • telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535;
  • urmărind pagina de interenet www.jandarmeriagiurgiu.ro, precum și pe paginile oficiale de Facebook și Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.

 Sursa: www.jandarmeriagiurgiu.ro
Articol sursa: Recrutarea candidaților a continuat la Bursa locurilor de muncă dedicată absolvenților

Comentarii

comentarii