www.huhurez.com/

România are Parlament de formă. Ce a trecut de Senat și ce a iesit din Camera Deputaților ! Intențiile de înlăturare a inechităților din legea pensiilor militare, compromise.

Nici nu mai consum spațiu cu mizeria de Raport întocmit de Comisia de Muncă a Camerei Deputaților la PLx 199/2020, proiect intitulat de inițiator… de inlâturare a inechităților din legea pensiilor militare.
Forma preliminară a Raportului arată că nu a mai rămas nimic din propunerile inițiatorului, mascăricii de deputați preluând pe nemestecate toate propunerile sefimii din MApN și MAI.
Măsurile temporare de inlăturarea a inechităților, care ar fi trebuit luate anul acesta, anterior reluarii procedurii de actualizare a pensiilor militare, conform proiectului de lege și primelor propuneri ale MApN, au fost inlăturate de domnul Solomon, la ordinul gulerelor albe.
Practic, se propune înlăturarea inechităților…tocmai peste 3 ani!
Cine vrea să vadă „munca de sisif” a Comisiei de muncă din Camera Deputaților, pentru copierea propunerilor MApN și MAI, poate să citeasscă documentul publicat săptămâna trecută de sindicaliștii lui Coarnă AICI . Nu au ratat niciun cuvânt din ordinele MApN și MAI, scrise cu albastru!
Personajul politic care și-a pierdut complet credibilitatea în fața oștirii rezerviste este ministrul Apărării, generalul lui Iohannis, Ciucă.Sursa: huhurez
Articol sursa: România are Parlament de formă. Ce a trecut de Senat și ce a iesit din Camera Deputaților ! Intențiile de înlăturare a inechităților din legea pensiilor militare, compromise.

Comentarii

comentarii