S-a întâmplat la Gostinu: a intrat în apă, dar n-a mai ieşit!

Polițiștii giurgiuveni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unui bărbat de 52 de ani din comuna Gostinu, județul Giurgiu, care a murit după ce a intrat să se scalde într-un canal de irigații de pe raza localității.

Prin 112 am fost anunțați în această după-amiază că un bărbat a intrat în canalul de irigații din zonă să se scalde și nu a mai ieșit”, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

La fața locului s-au deplasat echipajele ISU Giurgiu care au intervenit cu o barcă și, după aproximativ o oră de căutări, bărbatul a fost găsit decedat.

Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Giurgiu pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul, iar polițiștii au deschis dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

www.agerpres.ro

The post S-a întâmplat la Gostinu: a intrat în apă, dar n-a mai ieşit! appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: S-a întâmplat la Gostinu: a intrat în apă, dar n-a mai ieşit!