Fără categorie

Se apropie sărbătorile, se intensifică acțiunile de control

În zilele de 11 și 12 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu, cu sprijinul reprezentanților ai D.S.V.S.A. Giurgiu și A.N.P.C. – C.J.P.C. Giurgiu au organizat și desfășurat controale specifice pe raza municipiului Giurgiu, la societățile comerciale specializate în comerțul cu amănuntul a produselor alimentare.

Cu această ocazie au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 75.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, H.G. 984/2005 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și O.G. 21/1992 privind protecția consumatorilor.

De asemenea, în cadrul activităților, au fost confiscate produse alimentare în valoare de 1.446 de lei, respectiv pește, brânzeturi, legume, fructe, pâine și băuturi alcoolice – anunță reprezentanții Poliției Giurgiu.

The post Se apropie sărbătorile, se intensifică acțiunile de control appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Se apropie sărbătorile, se intensifică acțiunile de control

Comentarii

comentarii