Fără categorie

Selecţii pentru angajări în Portugalia, prin EURES

AJOFM Giurgiu anunţă că sunt disponibile, în această perioadă, 300 locuri de muncă in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia prin intermediul Reţelei EURES.

“Selectia candidatilor se va desfasura in doua localitati din tara:

Roman (judetul Neamt) – 17 ianuarie 2018

Braila (judetul Braila) – 19 ianuarie 2018

Durata contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare.

Data estimata de angajare: sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2018.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura, cu experienta in recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de baza pentru culegatori zmeura fara ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/luna / 1199 euro brut/luna.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plateste 4,52 euro/zi lucratoare, pentru alocatia de hrana, plata efectuata la sfarsitul lunii impreuna cu salariul.

Limba straina: Constituie avantaj – cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu, telefon 0246/230613 (robot cifra 8), pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– Adeverinta medicala (apt pentru munca in strainatate);

– CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15.01.2018.

 

BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU”

The post Selecţii pentru angajări în Portugalia, prin EURES appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Selecţii pentru angajări în Portugalia, prin EURES

Comentarii

comentarii