Senatorul Cristian Marciu, o viaţă într-un singur partid

În aceste timpuri, când traseismul politic a devenit o normalitate iar „declaraţiile de dragoste” făcute unui partid sfârşesc prea repede cu divorţuri cu „poale-n cap”, o declaraţie politică a senatorului PSD, Cristian Marciu, vine să arate că fidelitatea este o chestiune de caracter şi educaţie.

Iată textul declaraţiei:

Este vorba de o viață întreagă! In urmă cu 28 de ani mi-am început activitatea politică făcând parte din Frontul Salvării Naționale. În primele zile ale anului 1990 am fost desemnat primar al municipiului Giurgiu iar în luna  mai a aceluiași an,  am organizat primele alegeri libere pentru Parlamentul României pe care le-a  câștigat Frontul Salvării Naționale.

Devenit ulterior FDSN  , am devenit membru al acestuia.

  • Odată cu transformarea în PDSR am devenit președintele organizației municipale Giurgiu a
  • În 2001, PDSR-ul a devenit PSD , eram prim-vicepreședinte când am fost numit prefect al județului Giurgiu –  până în anul 2004.
  • După 2004, deși a urmat o perioadă grea de opoziție politică și vânătoare de vrăjitoare,  am continuat să fiu membru al acestui partid , devenind vicepreședinte al Organizației județene Giurgiu. În toată această perioadă , preocuparea majoră a mea a fost centrată pe creșterea politică a organizației de partid  și am parcurs perioade dificile de reconstrucție politică, atunci când anumite guvernări ne-au determinat primarii să migreze politic.
  • Din 2012 am devenit vicepreședintele Consiliului județean administrativ Giurgiu și alături de primari am accesat fonduri guvernamentale, prin peste o sută de  proiecte bine elaborate , care au condus la creșterea nivelului de trai și civilizație ale cetățenilor din județul Giurgiu. Acest lucru a fost posibil datorită apariției Hotărârii de Guvern nr 28/2013 , elaborată de Guvernarea PSD pentru o viață mai bună.
  • In anul 2016 , în calitate de vicepreședinte al Organizației Județene PSD Giurgiu am muncit și am obținut rezultate maxime alături de colegii din partid în câștigarea alegerilor locale și parlamentare .

Doar în mijlocul oamenilor  din Partidul Social Democrat mă regăsesc, în ei am încredere că pot face lucruri bune pentru România  – și acesta este crezul meu politic căruia i-am dedicat întrega mea viață:  TOTDEAUNA DOAR  ÎN PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT  ! PENTRU CĂ ÎNTOTDEAUNA OAMENII CONTEAZĂ!

 Sursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Senatorul Cristian Marciu, o viaţă într-un singur partid