Fără categorie

Senatorul Cristian Marciu, replică dură către deputații PNL de Giurgiu: ”Folosiți-vă creierul, nu punctajele date de Orban sau Motreanu!”

Replica senatorului social democrat vine în contextul în care, deputatul Toma Petcu i-a cerut președintelui CJ, Marian Mina, să-și dea demisia din funcție pentru, zice el, n-ar fi ajutat Spitalul Giurgiu pentru a face față epidemiei de Covit-19:

”În atenția PNL Giurgiu! Înainte de a îndrepta degetul acuzator spre cei care au făcut ceva, întrebați-vă ce ați făcut voi!

Pe scurt, și doar pentru voi dragi peneliști giurgiuveni voi enumera ce a făcut Consiliul Județean Giurgiu Spitalul Județean de Urgență

1-Prin grija Consiliul Judeţean Giurgiu și a implicării totale a preşedintelui Marian Mina şi a echipei sale, s-a început timpuriu pregătirea pentru amenajarea unei secţii separate, care în acest moment este finalizată pentru pacienţii cu COVID-19

2-S-au achiziţionat, altele urmând să sosească la spital: #aparat PCR pentru testarea giurgiuvenilor #aparat de radiologie mobil pentru pacienţii în stare gravă #8 paturi de spital cu #radiotransparenţă #20 de paturi speciale, #un ventilator portabil şi şase #ventilatoare fixe pentru ATI.

3- Consiliul Judeţean Giurgiu a suportat din surse proprii realizarea filtrelor la intrarea şi la ieşirea din secţia pentru cei cu COVID-19, dar şi din celelalte secţii ale spitalului,totodată, la intrarea şi la ieşirea din această secţie vor exista nişte tuneluri speciale pentru dezinfecţie, achiziţionate şi montate tot de Consiliul Judeţean Giurgiu.

4- Tot prin grija Consiliului Judeţean Giurgiu, pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi bolnavii cu COVID-19 au beneficiat de tratamentul corespunzător, conform protocoalelor terapeutice de îngrijire şi de hrană, Guvernul Orban nealocând fonduri în acest sens

5- CJ Giurgiu a suplimentat fondurile spitalului pentru: #achiziţionarea echipamentelor de protecţie şi a dezinfectanţilor care s-au folosit şi se folosesc în spital, de la declanşarea epidemiei. #în plus, pentru #protejarea personalului medical care lucrează cu bolnavii de COVID-19, şi a familiilor acestora, Consiliul Judeţean Giurgiu plăteşte 36 de camere pentru cazarea lor.

#Consiliul Judeţean Giurgiu, odată cu sistarea transportului în comun, suportă cheltuiala cu două microbuze pentru transportul personalului medical, de la locul de cazare la spital.

Așadar,textul meu nu are concluzie. Are doar niște constatări:oamenii nu se mai lăsă păcăliți atât de ușor!

Pentru a constata acest fapt trebuie să vă folosiți propriul creier și nu punctajul pe care vi-l dă Orban sau Motreanu. Să folosiți informația, nu senzația. Și să verificați acea informație. Nu de la cei care se pricep la toate, pentru că atunci când nu știi nimic poți să spui orice. Rugați-vă de preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, căruia i-aţi cerut demisia,să vă ierte, că nu știți ce vorbiți! Vă recomand să înțelegeți că soluția problemei voastre sunteți chiar voi !

 

Senator Marciu CristianSursa: giurgiu-acum.ro
Articol sursa: Senatorul Cristian Marciu, replică dură către deputații PNL de Giurgiu: ”Folosiți-vă creierul, nu punctajele date de Orban sau Motreanu!”

Comentarii

comentarii