Fără categorie

Sfârşit de săptămână plin de adrenalină la Prundu

catalin 3Sfârşitul acestei săptămâni aduce un eveniment sportiv de excepţie pentru judeţul Giurgiu.
Timp de două zile, 21 şi 22 aprilie, pe circuitul modern de la Prundu se vor desfăşura întreceri de etapă pentru Campionatul Est – European şi Campionatul Naţional de Motocros.
Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, a susţinut marţi, 17 aprilie, o conferinţă de presă în cadrul căreia a prezentat detalii despre acest eveniment:catalin 1
” Este prima etapă de campionat Est – European organizată în România după mult timp şi, în acelaşi timp, o să fie şi o etapă de Campionat Naţional de Motocros. Vor fi prezenţi aproximativ 200 de sportivi din 7 ţări ( Republica Moldova, Macedonia, Grecia, Turcia, Bulgaria, România şi Ungaria).
Competiţia este organizată de către Federaţia Romană de Motociclism, în parteneriat cu Primăria Prundu şi mai multe cluburi din ţară.”
În comuna Prundu se afla unul dintre cele mai apreciate circuite de motocros din România, iar poziţionarea geografică a constituit un avantaj în alegerea locaţiei pentru găzduirea celor două evenimente:

” Prundu a fost ales anul acesta pentru că este la graniţa cu Bulgaria. De asemenea, este aproape şi pentru sportivii din Grecia, Macedonia, Turcia. În plus, circuitul de la Prundu este unul foarte bine cotat de către piloţi, iar competiţiile pe care le-am găzduit în anii trecuţi au fost reuşite.
Anul trecut circuitul a fost modernizat printr-un proiect cu finanţare europeană, prin care a fost împrejmuit, a fost realizat un sistem de irigaţie, iluminat modern, sistemul de utilităţi pentru concurenţi şi public. Avem toate condiţiile necesare pentru o competiţie la asemenea nivel”.
Cătălin Corbea lansează o invitaţie pentru toţi giurgiuvenii pentru a participa la acest eveniment sportiv unic pentru judeţul Giurgiu:catalin 2

” Vremea se anunţă foarte bună, iar competiţia o să fie una atractivă. Este un eveniment unde poate veni oricine, nu se plăteşte bilet de intrare.La fiecare organizare avem muzică, mici, bere, sucuri.
Sâmbătă, este ziua de antrenamente, acestea încep undeva în jurul orei 11:00, iar duminică este ziua când încep cursele, pentru toate clasele de competiţie.
O să avem două zile pline de adrenalină şi motocros !”.Sursa:
giurgiupesurse.ro
Articol sursa: Sfârşit de săptămână plin de adrenalină la Prundu

Comentarii

comentarii