Fără categorie

Si la Izvoarele, candidatii PNL – Dumitru Beianu si Alin Bănică Stanciu – se bucura de sustinerea cetatenilor

Izvoarele este una dintre comunele în care echipa de candidați liberali are multe proiecte de dezvoltare.

Când a mai fost primar, Alin Bănică a derulat primele și cele mai importante lucrări de modernizare la drumuri, școli, rețeaua de alimentare și cu apă și iluminat public. Astfel că acum, el împreună cu echipa PNL de la Consiliul Local știu ce au de făcut pentru ca locuitorii din Izvoarele să simtă că dezvoltarea nu este doar o cifră din statistici, ci o realitate.

Pentru următorii patru ani, Alin Bănică își propune modernizarea drumurilor din toată comună și racordarea tuturor locuințelor la utilități (apă, canalizare și gaz).

Eu cred că o administrație liberală în comună și în județ va reprezenta garanția faptului că investițiile nu vor mai ocoli această zonă. Comuna Izvoarele contează, iar locuitorii ei sunt pe primul loc pentru echipa PNL! Știm că se poate mai mult și vom demonstra asta în următorii patru ani!

#sepoate#administratieliberala#PNL

The post Si la Izvoarele, candidatii PNL – Dumitru Beianu si Alin Bănică Stanciu – se bucura de sustinerea cetatenilor appeared first on Informatia de Giurgiu.Sursa: informatiadegiurgiu.ro
Articol sursa: Si la Izvoarele, candidatii PNL – Dumitru Beianu si Alin Bănică Stanciu – se bucura de sustinerea cetatenilor

Comentarii

comentarii