Sumă fabuloasă primită de Luca în urma concertului umanitar organizat de tinerii social democrați

  În această seară, părinții micuțului Luca Andrei, băiețelul de 7 ani pentru care tinerii social democrați s-au mobilizat într-o acțiune umanitară fara precedent, au avut sigur un motiv de plâns, dar de data aceasta de bucurie: suma colectată în urma donațiilor aproape că acoperă banii necesari pentru celelalte intervenții chirurgicale și tratament! Aproape 370 … Citește mai multSumă fabuloasă primită de Luca în urma concertului umanitar organizat de tinerii social democrați

Giurgiu, 350 de milioane de euro prin PNDL I şi II. Ce veşti ne dă vicepremierul Stănescu?

Viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a venit, joi, 19 aprilie, în vizită la Giurgiu, însoţit de secretarul de stat în acelaşi minister Adrian Gâdea. La invitaţia senatorului PSD Niculae Bădălău, cei doi au venit la Giurgiu pentru a se întâlni cu presa locală şi cu primarii. Oficialii guvernamentali au fost întâmpinaţi la Prefectură … Citește mai multGiurgiu, 350 de milioane de euro prin PNDL I şi II. Ce veşti ne dă vicepremierul Stănescu?

Senatorul Niculae Bădălău spune care a fost de fapt scopul invitaţiei către vicepremierul Paul Stănescu de a veni la Giurgiu (VIDEO)

Joi, 19 aprilie, la Prefectura Giurgiu, oficialităţile locale au primit vizita vicepremierului Paul Stănescu şi a ministrului secretar de stat în Ministerul Dezvoltării , Adrian Ionuţ  Gâdea . Cu această ocazie Senatorul Niculae Bădălău a dorit să fie sincer faţă de toţi cei prezenţi şi să dezvăluie adevăratul scop al invitaţiei făcute de el şi … Citește mai multSenatorul Niculae Bădălău spune care a fost de fapt scopul invitaţiei către vicepremierul Paul Stănescu de a veni la Giurgiu (VIDEO)

”Bă ȚĂRANE, du-te la școală , învață să citești și abia pe urmă cumpără-ți BMW…!”

  Acest text l-am primit din partea unui cititor al rubricii noastre consacrate  Mitocanii… parcărilor!, text ce urma să fie postat pe parbrizul unui autoturism care  ocupase ilegal  locul de parcare al unui giurgiuvean, joi (19 aprilie) , seara,  în ciuda plăcuțelor de avertizare , explicite, afișate de jur împrejur, la vedere.   După ce … Citește mai mult”Bă ȚĂRANE, du-te la școală , învață să citești și abia pe urmă cumpără-ți BMW…!”

Vicepremierul Paul Stănescu, la Giurgiu! (FOTO)

Vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării, a fost prezent astăzi la Giurgiu și a susținut o conferință de presă la Prefectura Giurgiu, alături de secretarul de stat în ministrul Dezvoltării, Adrian Ionuț Gâdea și de reprezentanți ai autorităților județene și parlamentari de Giurgiu.  Acesta a declarat că în prima etapă a PNDL, au fost alocate pentru … Citește mai multVicepremierul Paul Stănescu, la Giurgiu! (FOTO)

Lobby pentru Fosta Prefectură, clădirile din Vamă şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Au luat cuvântul, la conferinţa de presă de joi, 19 aprilie, la Prefectură, şi senatorul Niculae Bădălău, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina. Ambii le-au mulţumit oficialilor guvernamentali Paul Stănescu şi Adrian Gâdea pentru prezenţa la Giurgiu, dar mai ales pentru tot sprijinul acordat nouă de-a lungul vremii. “Judeţul Giurgiu a beneficiat de … Citește mai multLobby pentru Fosta Prefectură, clădirile din Vamă şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu

Mulțumim ca ne citiți!

Un domn cu imense pretenții de jurnalist ofticat ca nu mai are noutăți „antiantoniste” baga batul prin gard la giurgiu-tribune.ro . Ca nu a fost, vezi-doamne,  integral intr-un articol ,deși întelesul nu a fost defel si deloc deturnat. Ca sa nu fie puncte de suspensie in text , „de-aia domnule JURNALIST” de la un oarecare … Citește mai multMulțumim ca ne citiți!

Prezent la Giurgiu, vicepremierul Paul Stănescu vobeşte despre Formula de finanţare a UAT-urilor şi despre două viitoare Ordonanţe de urgenţă “care au frânat dezvoltarea României”!  (VIDEO)

Prezent într-o scurtă vizită la Giurgiu, joi, 19 aprilie, vicepremierul Paul Stănescu a surprins mai întâi asistenţa declarând cine de fapt numeşte Prefectul şi subprefectul, motiv pentru care aceştia au un statut bine definit  pe care nu-l pot nega, spulberând un mit ce dăinuie de mai multă vreme în politica românească… Vicepremierul vorbeşte despre Formula de … Citește mai multPrezent la Giurgiu, vicepremierul Paul Stănescu vobeşte despre Formula de finanţare a UAT-urilor şi despre două viitoare Ordonanţe de urgenţă “care au frânat dezvoltarea României”!  (VIDEO)

Vicepremierul Paul Stănescu a venit astăzi la Giurgiu

Vicepremierul Paul Stănescu s-a aflat astăzi într-o vizită la Giurgiu, la invitația senatorului Niculae Bădălău și a președintelui Consiliului Județean, Marian Mina. Deși inițial se anunțase și vizita ministrului de Interne, Carmen Dan, vicepremierul a venit însoțit doar de secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. Oaspeți au fost întâmpinați de prefectul județului, Carmen … Citește mai multVicepremierul Paul Stănescu a venit astăzi la Giurgiu

Peste 1.000 pachete cu țigări, descoperite la frontiera Giurgiu

 În data de 19 aprilie, în jurul orei 06.00, dimineaţa, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, în cooperare cu lucrători din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, au desfăşurat acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse din tutun. Astfel, ei au selectat pentru control, un autoturism condus de cetăţeanul bulgar … Citește mai multPeste 1.000 pachete cu țigări, descoperite la frontiera Giurgiu

Vicepremierul Paul Stănescu : „Să nu ne mai ascundem după deget! Prefectul şi subprefectul sunt persoane numite politic!”

  Prezent la Giurgiu, într-o scurtă vizită de lucru, vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a făcut o declaraţie ce i-a şocat  pe cei prezenţi , dar în acelaşi a lămurit o stare de fapt ce trena de mai multă vreme în politica românească, aceea a funcţiei prefectului , politică sau … Citește mai multVicepremierul Paul Stănescu : „Să nu ne mai ascundem după deget! Prefectul şi subprefectul sunt persoane numite politic!”

Vicepremierul PAUL STĂNESCU, în vizită la Giurgiu. Ce spun gazdele sale?

”Am avut onoarea să particip, astăzi, la o conferinţă de presă, la Prefectura Giurgiu, alături de oaspeţi de la Guvern, vicepremierul Paul Stănescu şi secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. Mă bucur că au răspuns prompt invitaţiei senatorului Niculae Bădălău şi că au venit, astăzi, în oraşul nostru pentru a sta de vorbă … Citește mai multVicepremierul PAUL STĂNESCU, în vizită la Giurgiu. Ce spun gazdele sale?

Ce naşpa! Să te bage în rahat un oficios!

Un site local, cu pretenţie de publicaţie, care îndeplineşte toate criteriile unui oficios al PNL Giurgiu, îl pune într-o situaţie jenantă pe preşedintele organizaţiei, Marin Anton. Nu dăm numele site-ului, pentru că nu merită publicitate, dar evident ar putea lua un premiu pentru contraperformanţă în materie de pupincurism. După ultima conferinţă de presă a PNL … Citește mai multCe naşpa! Să te bage în rahat un oficios!

Vizita la Giurgiu a vice-premierului Paul Stănescu și investițiile pe care Ministerul Dezvoltării le finanțează în județul nostru

Vice-premierul Paul Stănescu s-a aflat astăzi într-o vizită la Giurgiu, la invitația senatorului Niculae Bădălău și a președintelui Consiliului Județean, Marian Mina. Deși inițial se anunțase și vizita ministrului de Interne, Carmen Dan, vicepremierul a venit însoțit doar de secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. Oaspeți au fost întâmpinați de prefectul județului, Carmen … Citește mai multVizita la Giurgiu a vice-premierului Paul Stănescu și investițiile pe care Ministerul Dezvoltării le finanțează în județul nostru