Fără categorie

Social democrații giurgiuveni, hotărâți să câștige alegerile parlamentare 

 

Ieri, la sediul PSD Giurgiu, a avut loc o conferință de presă la care au fost prezenți candidații partidului la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel, au participat: Marian Mina și Elena Dinu, candidați la Camera Deputaților, alături de Robert Cazanciuc și Constantin Basangiac, aflați pe locul 1 și respectiv, 2, pentru Senat.

Marian Mina: ”Am plăcerea să ne fie alături domnul Robert Cazanciuc, preşedintele Senatului şi candidat din partea PSD Giurgiu pentru un nou mandat de senator, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Alături de colegii mei Cristina Elena Dinu, Constantin Basangiac şi împreună cu toţi cei care alcătuiesc PSD Giurgiu, suntem cea mai bună echipă pentru Giurgiu!
Suntem pregătiţi pentru o nouă luptă electorală din care îmi doresc să ieşim învingători pentru giurgiuveni, deoarece, am demonstrat că PSD este singurul partid care face lucruri bune pentru ţară şi pentru judeţul nostru!”

Aflat pentru prima dată în fața presei locale, actualul președinte al Senatului, Robert Cazanciuc a declarat, încă de la început că echipa prezentă este cea câștigătoare în viitoarele alegeri deoarece Partidul Social Democrat a demonstrat, de câte ori a fost la guvernare, voința de a face lucruri bune pentru pentru români.

”Am intrat în parteneriat cu PSD Giurgiu ca să atragem oameni noi către Giurgiu deoarece este un județ cu potențial uriaș”, a mai spus Cazanciuc.

Constantin Basangiac: ” Sunt mîndru și onorat că lista este deschisă de domnul Cazanciuc, un profesionist.

Am venit în PSD cu gânduri de muncă, de victorie. S-a vehiculat ideea că PSD nu vrea la guvernare, că se teme de gestionarea pandemiei. Nu este adevărat! De câte ori a venit la guvernare după PNL, social democrații au făcut țara să prospere. Românii trebuie să știe că, dacă vom continua cu PNL, ne vom duce de râpă. de aceea este nevoie ca PSD să câștige.

Deputat Elena Dinu: ”Aveți în față echipa câștigătoare a alegerilor parlamentare din 6 decembrie! Suntem o echipă de profesioniști, de oameni care cunosc administrație și știu cum se face.

Este o onoare pentru noi să îl avem alături pe domnul Cazanciuc, îi urez şi eu bun venit şi, cu siguranţă, parteneriatul nostru completează echipa PSD Giurgiu şi îi dă plus valoare!
Suntem profesioniști  fiecare în domeniul său de activitate, şi ne dorim să lucrăm pentru giurgiuveni.
Ne vom bate pentru ca lucrurile să reintre pe un făgaş normal în Giurgiu şi în întreaga ţară”, a mai spus Elena Dinu.