Şoferiţă drogată, oprită de Poliţie în trafic

O femeie de 31 de este este cercetată de polițiști după ce a fost depistată conducând un autoturism pe drumurile publice, aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

 

Miercuri, 29 mai a.c., ora 14.40, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Giurgiu, o femeie de 31 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența unor substanțe psihoactive.

 

Conducătoarea auto a fost condusa la Spitalul Județean Giurgiu, unde i-a fost efectuat testul toxicologic, rezultatul fiind pozitiv și i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

 

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

The post Şoferiţă drogată, oprită de Poliţie în trafic appeared first on Stiri Giurgiu | Cotidian local de informatie si atitudine.Sursa: stirigiurgiu.ro
Articol sursa: Şoferiţă drogată, oprită de Poliţie în trafic

Comentarii

comentarii

Fără categorie
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com